Witam wszystkich forumowiczow,przeszukalem spora czesc forum,uzylem szukajki jak i na forum tak i google i nie znalazlem ojojoj,ale do rzeczy,posiadam ts2009,niedawno opanowalem wgrywanie dodatkow,co mnie bardzo cieszy,poniewaz moge pojezdzic sobie naszymi maszynami,no i miedzy innymi chcialem pojezdzic tez dwuczlonowym elektrowozem,w tym celu pobralem wszystkie ET ze stacji Zary oraz czesc z downloadu,o dziwo z instalacja nie bylo problemu,zadmych wykrzyknikow czy tez brakujacych zaleznosci,ale niestety w geodecie mimo iz jest widoczny na liscie,nie moge go wybrac,co wiecej ani jeden ET nie chce mi zadzialac,dziwi mnie to bo przeciez wszystkie inne ktore zainstalowalem dzialaja bez problemu,dlaczego akurat ET nie dziala?czy jest cos co moglem pominac? bardzo prosze was o pomoc za co z gory dziekuje i przepraszam za ewentualne bledy z mojej strony