FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
ET-41 problem
Autor Wiadomość
copper11
user

Wysłany: 29-08-2012, 21:24   ET-41 problem

Witam wszystkich forumowiczow,przeszukalem spora czesc forum,uzylem szukajki jak i na forum tak i google i nie znalazlem ojojoj,ale do rzeczy,posiadam ts2009,niedawno opanowalem wgrywanie dodatkow,co mnie bardzo cieszy,poniewaz moge pojezdzic sobie naszymi maszynami,no i miedzy innymi chcialem pojezdzic tez dwuczlonowym elektrowozem,w tym celu pobralem wszystkie ET ze stacji Zary oraz czesc z downloadu,o dziwo z instalacja nie bylo problemu,zadmych wykrzyknikow czy tez brakujacych zaleznosci,ale niestety w geodecie mimo iz jest widoczny na liscie,nie moge go wybrac,co wiecej ani jeden ET nie chce mi zadzialac,dziwi mnie to bo przeciez wszystkie inne ktore zainstalowalem dzialaja bez problemu,dlaczego akurat ET nie dziala?czy jest cos co moglem pominac? bardzo prosze was o pomoc za co z gory dziekuje i przepraszam za ewentualne bledy z mojej strony

Nadodrze
trainz
czyli Paul150

Wysłany: 29-08-2012, 21:35   

Spróbuj przeinstalować wadliwe lokomotywy.

copper11
user

Wysłany: 29-08-2012, 21:40   

Rozumiem ze chodzi o same lokomotywy,bez dodatkow potrzebnych do ich dzialania? dobrze,dzieki sprubuje

copper11
user

Wysłany: 01-09-2012, 10:15   

no wiec reinstalacja nic nie dala,ale przeczesalem cale forum i znalazlem,wylaczylem kompresje sprzetowa i wow ile tego jest :shock:
pozdrawiam

ps.temat mozna zamknac
Ostatnio zmieniony przez copper11 01-09-2012, 10:15, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu