FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: mnich3001
18-06-2008, 14:14
problem z gmaxem i problem z anglikiem
Autor Wiadomość
Trainzan
nowy

Wysłany: 18-05-2008, 18:18   problem z gmaxem i problem z anglikiem

Elo. Mam klopot z zarejestrowaniem gmaxa i po angielsku nic nie kumam. Ma ktoś moze link do spolszczenia? Z gory serdecznie dziekuje.

Mam jeszcze klopot z anglikiem. przez jakis czas uzywalem zamiast antreibow zwykle naped. Teraz gdy klikam je we wlasciwe miejsce wogle nie pokazuja sie strzalki zielone tylko same czerwone... Nie wiem o co w tym chodzi. A gdy lacze niewidzialne tory to zwrotnice mi sienie ukazuja...Wielkie dzieki za pomoc ;)

Tata Muminka
znawca

Wysłany: 18-05-2008, 18:29   

Cytat:
Elo
- jak ja uwielbiam ten tekst #@$%

Co do Gmax nie ma spolszczenia. Na stronie głównej PTT jest dział 3D i tam jest pliczek, który umożliwia ominięcie instalacji.
Ostatnio zmieniony przez Tata Muminka 18-05-2008, 18:29, w całości zmieniany 1 raz  

SM50
zaawansowany

Wysłany: 18-05-2008, 18:55   

rejestracji chyba

hindus
trainz

Wysłany: 18-05-2008, 19:44   

Rejestracji w czasie instalacji :P

Sony, "Elo" to fonetyczny zapis angielskiego przywitania z akcentem rodem z Jamajki :D

Tata Muminka
znawca

Wysłany: 18-05-2008, 19:59   

Oczywiście chodziło o rejestrację.

Mały off.

Jak ja widzę dzieci wrzeszczące Elo ziom co słychać elo to mnie #@#%^

kulczycki 
nowy

Wysłany: 31-05-2008, 02:52   Re: problem z gmaxem i problem z anglikiem

Trainzan napisał/a:
Elo. Mam klopot z zarejestrowaniem gmaxa i po angielsku nic nie kumam. Ma ktoś moze link do spolszczenia? Z gory serdecznie dziekuje.

Mam jeszcze klopot z anglikiem. przez jakis czas uzywalem zamiast antreibow zwykle naped. Teraz gdy klikam je we wlasciwe miejsce wogle nie pokazuja sie strzalki zielone tylko same czerwone... Nie wiem o co w tym chodzi. A gdy lacze niewidzialne tory to zwrotnice mi sienie ukazuja...Wielkie dzieki za pomoc ;)

Witam.Ja angielski znam bardzo dobrze.Wyslij te teksty,to ja Ci przetlumacze.Potem bede szukal pomocy dla siebie. Mozesz wyslac mi prywatna wiadomosc,jesli chcesz.

Trainzan
nowy

Wysłany: 31-05-2008, 10:50   

This installation of gmax requires a Registered User Identification Code. You can obtain your free Registered User Identification Code by visiting:

www.discreet.com/products/gmax/register/

Once you have your Registered User Identification Code, please enter it in the field below and press Continue to start using gmax. to jest ten teks. a na tej stronie powyzej nic nie kumam. Proszę o pomoc.

pietrek
znawca
2004;2006;2010;T ANE

Wysłany: 31-05-2008, 14:44   

Skoro pokazują się tylko czerwone strzałki, to oznacza to że nie ma w tym miejscu rozjazdu. Myślę że będziesz musiał jeszcze raz położyć tory niewidzialne (żółte i niebieskie) i je skonfigurować. Rodzaj napędu zwrotnicowego chyba nie ma tu nic do żeczy. Ja używam polskich i nie miałem nigdy z nimi problemów, chyba że coś zmieniałem z torem dochodzącym do rozjazdu, to wtedy rozjazd musiałem konfigurować (tory niebieski i żółte)od nowa.

kulczycki 
nowy

Wysłany: 31-05-2008, 20:14   

Trainzan napisał/a:
This installation of gmax requires a Registered User Identification Code. You can obtain your free Registered User Identification Code by visiting:

www.discreet.com/products/gmax/register/

Once you have your Registered User Identification Code, please enter it in the field below and press Continue to start using gmax. to jest ten teks. a na tej stronie powyzej nic nie kumam. Proszę o pomoc.

TLUMACZENIE:

Ta instalacja gmaxa wymaga kodu identyfikacyjnego od zarejestrowanego uzytkownika. Mozesz uzyskac swoj darmowy kod identyfikacyjny poprzez odwiedzenie strony www.discreet.com/products/gmax/register

Po uzyskaniu Zarejestrowanego Kodu Identyfikacyjnego Uzytkownika, prosze wpisac go w pole ponizej i przycisnac "Continue to start using gmax" czyli kontynuuj rozpoczecie uzywania gmaxu.

Jezeli jeszcze Ci cos trzeba, to pisz. PIETREK ma racje, z tym ze ja robie "angliki" sam, bez uzycia niewidocznych.Po prostu robie skrzyzowanie i wypelniam je skretami...

Trainzan
nowy

Wysłany: 05-06-2008, 19:31   

Bardzo ci dziękuje PIETREK i WaM WSZYSTKIM TEŻ TEMAT DO ZAMKNIECIA.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi