Wysłany: 18-05-2008, 18:18 problem z gmaxem i problem z anglikiem
Elo. Mam klopot z zarejestrowaniem gmaxa i po angielsku nic nie kumam. Ma ktoś moze link do spolszczenia? Z gory serdecznie dziekuje.
Mam jeszcze klopot z anglikiem. przez jakis czas uzywalem zamiast antreibow zwykle naped. Teraz gdy klikam je we wlasciwe miejsce wogle nie pokazuja sie strzalki zielone tylko same czerwone... Nie wiem o co w tym chodzi. A gdy lacze niewidzialne tory to zwrotnice mi sienie ukazuja...Wielkie dzieki za pomoc ;)
_________________ Życie jest jak pociąg... Sami się domyślcie o co chodzi.
Pomógł: 1 raz Wiek: 73 Dołączył: 27 Lut 2008 Posty: 26 Skąd: Chicago, IL USA
Wysłany: 31-05-2008, 02:52 Re: problem z gmaxem i problem z anglikiem
Trainzan napisał/a:
Elo. Mam klopot z zarejestrowaniem gmaxa i po angielsku nic nie kumam. Ma ktoś moze link do spolszczenia? Z gory serdecznie dziekuje.
Mam jeszcze klopot z anglikiem. przez jakis czas uzywalem zamiast antreibow zwykle naped. Teraz gdy klikam je we wlasciwe miejsce wogle nie pokazuja sie strzalki zielone tylko same czerwone... Nie wiem o co w tym chodzi. A gdy lacze niewidzialne tory to zwrotnice mi sienie ukazuja...Wielkie dzieki za pomoc ;)
Witam.Ja angielski znam bardzo dobrze.Wyslij te teksty,to ja Ci przetlumacze.Potem bede szukal pomocy dla siebie. Mozesz wyslac mi prywatna wiadomosc,jesli chcesz.
Once you have your Registered User Identification Code, please enter it in the field below and press Continue to start using gmax. to jest ten teks. a na tej stronie powyzej nic nie kumam. Proszę o pomoc.
_________________ Życie jest jak pociąg... Sami się domyślcie o co chodzi.
Skoro pokazują się tylko czerwone strzałki, to oznacza to że nie ma w tym miejscu rozjazdu. Myślę że będziesz musiał jeszcze raz położyć tory niewidzialne (żółte i niebieskie) i je skonfigurować. Rodzaj napędu zwrotnicowego chyba nie ma tu nic do żeczy. Ja używam polskich i nie miałem nigdy z nimi problemów, chyba że coś zmieniałem z torem dochodzącym do rozjazdu, to wtedy rozjazd musiałem konfigurować (tory niebieski i żółte)od nowa.
Once you have your Registered User Identification Code, please enter it in the field below and press Continue to start using gmax. to jest ten teks. a na tej stronie powyzej nic nie kumam. Proszę o pomoc.
TLUMACZENIE:
Ta instalacja gmaxa wymaga kodu identyfikacyjnego od zarejestrowanego uzytkownika. Mozesz uzyskac swoj darmowy kod identyfikacyjny poprzez odwiedzenie strony www.discreet.com/products/gmax/register
Po uzyskaniu Zarejestrowanego Kodu Identyfikacyjnego Uzytkownika, prosze wpisac go w pole ponizej i przycisnac "Continue to start using gmax" czyli kontynuuj rozpoczecie uzywania gmaxu.
Jezeli jeszcze Ci cos trzeba, to pisz. PIETREK ma racje, z tym ze ja robie "angliki" sam, bez uzycia niewidocznych.Po prostu robie skrzyzowanie i wypelniam je skretami...