Wysłany: 17-10-2015, 14:28 TS 2010, instalacja w wersji core
Witam
Zastanawiam się nad przesiadką z beznadziejnie wolnej jeśli chodzi o patchowanie, CMP, i inne ustrojstwa TS2009 (idealny pod tym wzg. to był Classics, ale z powrotem to raczej nie ma dla mnie już sensu ). Znalazłem TS 2010 w dobrej cenie, ale jak zwykle przed zakupem postanowiłem go sprawdzić. W pierwszej chwili szok -> Można instalować bez dodatków wbudowanych, sam rdzeń Jednak kangury jak zwykle pokazały na co ich stać, bo możliwość jest, ale w sumie jej nie ma(Patrząc po forum znany problem z CD-Keyem)
Dziesiątkę i tak kupię, jednakowoż czy wie ktoś coś na temat czy problem w jakiś sposób został rozwiązany? Jakoś nie mogę albo nie umiem znaleźć nic na ten temat
BTW Czy istnieje jakaś opcja zmiany idiotycznego nicku? Nie chce zakładać kolejnego maila tylko dla konta na PTT
Problem raczej nie został rozwiązany, trzeba instalować z tym całym wbudowanym syfem :). Co do zmiany nicka to jak ładnie poprosisz któregoś z moderatorów to myślę że nie będzie problemu - najlepiej napisz PW z informacją na jaki chcesz zmienić nick ;)
Czyli jak można było się domyślić Przygody z N3V czy tam Auranem nadają się na kolejną część "Misia"... Dzięki za odp, gra się zasysa mimo wszystko, przetetestuje organoleptycznie i dam odpowiedź jak to wygląda, choć cud raczej nie nastąpi
Plus taki że w wersji 49933, mniej patchowania
Ostatnio zmieniony przez Norman 17-10-2015, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
A więc tak. Wersja zakupiona za dychę ma swój własny instalator (dystrybutora) który niestety nie posiada opcji zainstalowanie w wersji bez wbudowanych dodatków. Jedynym sposobem pozbycia się tego dziadostwa pozostaje wyłączenie w CMP niepotrzebnych.