FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
TS 2010, instalacja w wersji core
Autor Wiadomość
Norman
nowy

Wysłany: 17-10-2015, 14:28   TS 2010, instalacja w wersji core

Witam
Zastanawiam się nad przesiadką z beznadziejnie wolnej jeśli chodzi o patchowanie, CMP, i inne ustrojstwa TS2009 (idealny pod tym wzg. to był Classics, ale z powrotem to raczej nie ma dla mnie już sensu :-> ). Znalazłem TS 2010 w dobrej cenie, ale jak zwykle przed zakupem postanowiłem go sprawdzić. W pierwszej chwili szok -> Można instalować bez dodatków wbudowanych, sam rdzeń :-o Jednak kangury jak zwykle pokazały na co ich stać, bo możliwość jest, ale w sumie jej nie ma(Patrząc po forum znany problem z CD-Keyem)
Dziesiątkę i tak kupię, jednakowoż czy wie ktoś coś na temat czy problem w jakiś sposób został rozwiązany? Jakoś nie mogę albo nie umiem znaleźć nic na ten temat :-/

BTW Czy istnieje jakaś opcja zmiany idiotycznego nicku? Nie chce zakładać kolejnego maila tylko dla konta na PTT

Zwinny
zaawansowany

Wysłany: 17-10-2015, 14:40   

Problem raczej nie został rozwiązany, trzeba instalować z tym całym wbudowanym syfem :). Co do zmiany nicka to jak ładnie poprosisz któregoś z moderatorów to myślę że nie będzie problemu - najlepiej napisz PW z informacją na jaki chcesz zmienić nick ;)

Norman
nowy

Wysłany: 17-10-2015, 15:20   

Czyli jak można było się domyślić :-P Przygody z N3V czy tam Auranem nadają się na kolejną część "Misia"... Dzięki za odp, gra się zasysa mimo wszystko, przetetestuje organoleptycznie i dam odpowiedź jak to wygląda, choć cud raczej nie nastąpi :-/
Plus taki że w wersji 49933, mniej patchowania
Ostatnio zmieniony przez Norman 17-10-2015, 15:22, w całości zmieniany 1 raz  

Norman
nowy

Wysłany: 18-10-2015, 14:29   

A więc tak. Wersja zakupiona za dychę ma swój własny instalator (dystrybutora) który niestety nie posiada opcji zainstalowanie w wersji bez wbudowanych dodatków. Jedynym sposobem pozbycia się tego dziadostwa pozostaje wyłączenie w CMP niepotrzebnych.

Odpowiedz do tematu