Witam, Chciałbym wam przedstawić projekt Katowice - Wrocław do TRS 2004
Jest to mój pierwszy tak duży projekt (ok.200 km) i pierwszy udostępniony dla was. Jest to wersja BETA 1 (lub jak kto woli 0.1) która posiada tylko stacje Katowice. Trasa będzie biegła z Katowic do Chorzowa, Z Chorzowa do Bytomia i Z Bytomia Już Linią na Wrocław przez Opole.
Takiej totalnej fuszery nie widziałem dawno. Ja naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć, jak w 2014 roku ktokolwiek może korzystać z Trainza wyprodukowanego ponad dekadę temu. I jeszcze wykorzystywać dodatki sprzed tej dekady i sieć trakcyjną Sir_M'a już sam nie wiem z którego roku.
I przepraszam bardzo, ale to co zrobiłeś to są Katowice? Jakoś mi to mojego miasta nie przypomina, w sumie jakiegokolwiek.
Osobiście uważam, że ta mapa nie nadaje się nawet do fikcyjnych, bo to wykracza ponad wszystko co widziałem w Trainzie. Takie coś można odwalić w 2 minuty i to z totalnych nudów, a nie z zamierzonego projektu.
Pomógł: 61 razy Wiek: 31 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 1967 Skąd: Bonk in Polen
Wysłany: 02-11-2014, 11:45
www.trainzimage.pl - wrzucasz jakąkolwiek rozdzielczość byleby nie przekroczyć rozmiaru pliku wynoszącego 750kb. System generuje ci linki które kopiujesz i wklejasz bez żadnych zmian.