Wysłany: 02-02-2013, 09:37 Niedziałające dodatki w TS2009
Witam. Mam problem z dodatkami do TS2009. Ostatnio chciałem zainstalować kabinę do SU45. Wszystko zrobiłem wdł. instrukcji. W CMP lokomotywa z ową kabiną jak i sama kabina nie wyświetlają żadnych błędów. W Trainzie lokomotywa jest dostępna na liście wyboru ale jak kliknę na nią to nic się nie dzieje. Objaw podobny do tego jakby brakowało zależności w danym dodatku. Trainz nie wyświetla mi żadnych errorów. W Logu jedynie takie coś się znajduje:
InterfaceTextDB> failed to load compiled interfacetext file
Szukalem troche na temat tego błędu ale nic konkretnego nie mogłem znaleść. Wiecie może co to za błąd? Może ktoś z was miał podobny problem i znalazł rozwiązanie i może się nim podzielić? Będę wdzięczny za okazaną pomoc.
Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 15-02-2013, 13:50
Tej kabiny nie było pod TRS2006! Proszę nie pisać bzdur!
@ jamesEt22 - przeczytaj temat o kabinie SU45 tu, na forum. Była tam mowa o problemach w TS2009, ale nie pamiętam o co dokładnie chodziło. Może znajdziesz tam rozwiązanie swojego problemu.