FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z wypakowaniem plików CDP
Autor Wiadomość
patryktrainz
super user


Dołączył: 04 Lip 2011
Posty: 106
Skąd: iii
Wysłany: 21-01-2013, 15:22   Problem z wypakowaniem plików CDP

Witam !.

Od jakiegoś czasu nastąpił problem z wypakowywaniem plików CDP, otóż nie można ich wypakować. Wydaje mi się, Content Dispatcher zgubił lokalizację katologu Downloads

Poniżej screen:

 
 
 
tomek24 
zaawansowany
degustator vodki



Pomógł: 39 razy
Wiek: 37
Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 651
Skąd: STAROGARD GDAŃSKI
Wysłany: 21-01-2013, 15:30   

Oooooo widzę ,że dubel konta Hanys
_________________
tomek24 TS2010
 
 
 
patryktrainz
super user


Dołączył: 04 Lip 2011
Posty: 106
Skąd: iii
Wysłany: 21-01-2013, 15:33   

Nie !. Chodzi mi o wypakowanie pliku Hanysa do TRS-a.
Ostatnio zmieniony przez patryktrainz 21-01-2013, 16:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
UAZ 
znawca
Automatyk



Pomógł: 54 razy
Wiek: 23
Dołączył: 28 Sie 2009
Posty: 1617
Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 21-01-2013, 15:54   

IP prawdę powie :lol:

Dawno nie miałem do czynienia z 2k4, ale idę na logikę. Znajdź lokalizację dispatchera (jest chyba w tym samym folderze co gra) poszukaj jakichś jego ustawień itp, może tam będzie lokalizacja trsa, mógł rzeczywiście ją zgubić. A sam trs chodzi? Może z nim coś nie tak?
_________________
Jaka praca dziś, taka Polska jutro!
 
 
 
patryktrainz
super user


Dołączył: 04 Lip 2011
Posty: 106
Skąd: iii
Wysłany: 21-01-2013, 16:24   

TRS chodzi bez problemu. Problemem mogło być chwilowe skopiowanie trs2004 na inną partycję. Sprawdzałem w dispatcherze, i nie zauważyłem tak pola z wpisaniem lokalizacji do wypakowywania plików. Nie wiem o co chodzi, ale na prawdę moje konto nie ma nic wspólnego z Hanysem ;). Czy konieczny będzie reinstal,a może da się obyć bez tego ?.
Ostatnio zmieniony przez patryktrainz 21-01-2013, 16:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
ryhuPKP
super trainz


Pomógł: 18 razy
Wiek: 25
Dołączył: 11 Cze 2010
Posty: 576
Skąd: Swiebodzice
Wysłany: 21-01-2013, 16:50   

Ja miałem to samo za czasów trs2004. Skopiuj wszystkie foldery z dodatkami w bezpieczne miejsce potem reinstal i wrzuć dodatki tam gdzie ich miejsce. PS Może to znak zeby odpalic nowszego trsa ? :-)
 
 
 
patryktrainz
super user


Dołączył: 04 Lip 2011
Posty: 106
Skąd: iii
Wysłany: 21-01-2013, 17:11   

I tak właśnie zrobię. Nie chwaląc komputer mam taki, że trs 12 działałby mi bez zająknięcia, lecz do trs 2004 się już przyzwyczaiłem, i po opiniach innych i krótkim użytkowaniu trs 09 muszę stwierdzić, że trs 04 jest mało awaryjny.
Ostatnio zmieniony przez patryktrainz 21-01-2013, 17:11, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
UAZ 
znawca
Automatyk



Pomógł: 54 razy
Wiek: 23
Dołączył: 28 Sie 2009
Posty: 1617
Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 21-01-2013, 17:21   

Nie musisz od razu na TS2010 czy 12, możesz na TRS2006 czy TC, zawsze półka wyżej a zmian niewiele, oczywiście nie mówiąc już o ogromie dodatków dla 2k6+
_________________
Jaka praca dziś, taka Polska jutro!
 
 
 
patryktrainz
super user


Dołączył: 04 Lip 2011
Posty: 106
Skąd: iii
Wysłany: 21-01-2013, 20:43   

Posiadam również trainz 2006,lecz nie chce mi się uruchomić. Problem leży (jak sądzę) w niezgodności bibliotek .Net.
 
 
 
UAZ 
znawca
Automatyk



Pomógł: 54 razy
Wiek: 23
Dołączył: 28 Sie 2009
Posty: 1617
Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 21-01-2013, 21:10   

Hmm, spróbuj go uruchomić, ale to już materiał na osobny temat ;-) Ja też przez te kilka lat na nim nie obyłem się bez problemów, no ale cóż, taki urok całej serii.
_________________
Jaka praca dziś, taka Polska jutro!
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group