Witam!!! Z góry przepraszam za to że nie wyszperałem czy jest taki wątek ale dysk mi padnie wkrótce i mam na jeden dzień pożyczoną przeplotkę między dyskami...
Mam Trs 2009 z pokaźną bazą kuidów i chce sie upewnić czy jak przeniosę folder "User Data" na kompa z niezainstalowanym TRS to czy i jak na nowym kompie mam odzyskać kuidy? Po przez CM i pobieranie danych z dysku czy jak?
Bardzo proszę o odpowiedź bo 17gb kuidów szlak trafi...
[Edit: zmienilam nazwe tematu na bardziej adekwatna, nazywanie tematow typu "pomocy", "pilna sprawa" BEZ wyszczegolnienia z czym problem bedzie karane]
Ostatnio zmieniony przez Alana 12-12-2012, 11:39, w całości zmieniany 1 raz
Ktos kumaty z sporym doswiadczeniem jako serwisant PC - mi sie udalo jak narazie odzyskac dane z 3 padnietych dyskow ale to byly scisle okreslone rodzaje padu, dobrze udokumentowane w internecie lacznie z sposobami naprawy krok po kroku. Druga sprawa - ja mam porzadnie wyposarzony warsztat do takich zabaw i bez tego ani rusz.
Firma odzyskujaca dane typu ontrack - jak najbardziej ale koszt takiej zabawy to tysiace zlotych.
Firma odzyskujaca dane typu - serwisant z doswiadczeniem wielokrotnie wiekszym niz moje - szanse spore, koszty zaleza od tego co padlo.