FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Awaria dysku, przeniesienie dodatkow
Autor Wiadomość
markus.gre
nowy

Wysłany: 12-12-2012, 10:57   Awaria dysku, przeniesienie dodatkow

Witam!!! Z góry przepraszam za to że nie wyszperałem czy jest taki wątek ale dysk mi padnie wkrótce i mam na jeden dzień pożyczoną przeplotkę między dyskami...

Mam Trs 2009 z pokaźną bazą kuidów i chce sie upewnić czy jak przeniosę folder "User Data" na kompa z niezainstalowanym TRS to czy i jak na nowym kompie mam odzyskać kuidy? Po przez CM i pobieranie danych z dysku czy jak?

Bardzo proszę o odpowiedź bo 17gb kuidów szlak trafi...

[Edit: zmienilam nazwe tematu na bardziej adekwatna, nazywanie tematow typu "pomocy", "pilna sprawa" BEZ wyszczegolnienia z czym problem bedzie karane]
Ostatnio zmieniony przez Alana 12-12-2012, 11:39, w całości zmieniany 1 raz  

BATI1972 
user

Wysłany: 12-12-2012, 11:05   

Zrobisz sobie przez CM import zawartosci wskazujac miejsce gdzie masz zapisane kopie folderu "local".

Alana 
znawca

Pomogła: 129 razy
Wysłany: 12-12-2012, 11:38   

Prszegraj calego trainza, na 99% przypadkow odpali po reinstalce windowsa bez zadnych problemow.

markus.gre
nowy

Wysłany: 12-12-2012, 12:13   

DZIĘKUJE !!!!

marekpiotr1984
świeżak

Wysłany: 08-01-2013, 11:33   

A jak mi dysk siadł cały to jest jakaś szansa żeby odzyskać niego jakieś wartościowe dla mnie pliki albo unikatowe zdjęcia dziecka?

Alana 
znawca

Pomogła: 129 razy
Wysłany: 08-01-2013, 11:45   

Ty w domu - niesadze.

Ktos kumaty z sporym doswiadczeniem jako serwisant PC - mi sie udalo jak narazie odzyskac dane z 3 padnietych dyskow ale to byly scisle okreslone rodzaje padu, dobrze udokumentowane w internecie lacznie z sposobami naprawy krok po kroku. Druga sprawa - ja mam porzadnie wyposarzony warsztat do takich zabaw i bez tego ani rusz.

Firma odzyskujaca dane typu ontrack - jak najbardziej ale koszt takiej zabawy to tysiace zlotych.

Firma odzyskujaca dane typu - serwisant z doswiadczeniem wielokrotnie wiekszym niz moje - szanse spore, koszty zaleza od tego co padlo.

Odpowiedz do tematu