FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z Menadżerem Zawartości i przeniesiem mapy.
Autor Wiadomość
08653
świeżak

Wysłany: 30-09-2012, 00:19   Problem z Menadżerem Zawartości i przeniesiem mapy.

Witam.
Jakiś czas temu postanowiłem sobie zainwestować w TS2009. Postanowiłem, że będę sobie grał i na PC i na lapku, kiedy akurat mnie w domu nie będzie. Wszystko ładnie śmigało do momentu awarii na laptopie. Wiadomo - wszystko co na lapku straciłem, ale nie załamywałem się i na nowo zainstalowałem sobie TS na laptopie.
Niestety od tego czasu mam problemy z graniem na laptopie. Praktycznie co uruchomienie gry Trainz pyta się o nr seryjny gry i dane do logowania na Planet Auran, potem się pyta czy aktualizować grę. Oczywiście aktualizuję, ale powyżej wersji "40040" nie chce "wskoczyć". To wszystko poprzedza długie włączanie menu startowego Trainz.
Po aktualizacji zaczyna mi naprawiać błędy w Menadżerze Zawartości, też nie wiedzieć czemu.
Chciałem spróbować reinstalacji, ale nie chce stracić pewnej mapki przez siebie robionej. Dlatego próbowałem w Menadżerze Zawartości poprzez opcję "Zapisz do CDP" przenieść ją na PC, ale tam po zainstalowaniu jej niestety TS nie widzi jej. Co ciekawe kiedy przerzucam inną mapę z PC na lapku to tam ją widać.
Czy ktoś z Was ma może pomysł jak można ewentualnie "ocalić" tą mapkę? Bo nie wątpię w to, że reinstalacja, a później długie wgrywanie dodatków będzie konieczne.

Gra oczywiście oryginalna, podobnie, jak poprzednia część kupiona w Empiku. ;) CD Key'e były użyte raz na PC i dwa razy na lapku.
Ostatnio zmieniony przez 08653 30-09-2012, 00:21, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu