FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
UTRUDNIENIE w korzystaniu z FORUM PTT
Autor Wiadomość
ING_55
super user
Freiherr Meister



Pomógł: 20 razy
Wiek: 65
Dołączył: 26 Lip 2011
Posty: 133
Skąd: Nordpol
Wysłany: 28-07-2011, 08:23   UTRUDNIENIE w korzystaniu z FORUM PTT

Witam!
Wczoraj, czyli 28 lipca 2011r zostało po raz pierwszy aktywowane
moje konto na "Forum PTT".

Niestety, po każdym zalogowaniu się na" Forum PTT" ,
po krótkim czasie jestem wylogowywany i pojawia się komunikat:

"You don't have permission to access
/_forum/search.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while
trying to use an ErrorDocument to handle the request."

Po ponownym zalogowaniu historia się powtarza, co praktycznie
uniemożliwia mi korzystanie z Forum.

Używam przeglądarki "Google Chrome" , a na innych, podobnych stronach, również na niemieckiej i czeskiej, gdzie też się loguję , jest wszystko O.K.
W związku z tym mam pytanie, co jest przyczyną problemu i mam też prośbę, aby został jak najszybciej usunięty, bo forum PTT bardzo mi się spodobało i chciałbym mieć możliwość
jeszcze dziś z niego bez przeszkód korzystać.
_________________
Pozdrawiam
 
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 232 razy
Wiek: 32
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 5097
Skąd: Wrocław
Wysłany: 28-07-2011, 08:38   

sprawdź na innej przeglądarce czy jest ok.
a osobna sprawą jest to że baza forum sie troche zapełnia i wywalane błędy są na porządku dziennym :)
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT https://1drv.ms/u/s!AuMHAl_RhKy3hYBckc9zMsWvw0JW8w?e=xNGT7v
 
 
 
ING_55
super user
Freiherr Meister



Pomógł: 20 razy
Wiek: 65
Dołączył: 26 Lip 2011
Posty: 133
Skąd: Nordpol
Wysłany: 28-07-2011, 12:08   

Witam ponownie!
Dziękuję za odpowiedź i pomoc.
Po zamianie przeglądarki na "OPERA" opisany przeze mnie problem już nie wystąpił.
_________________
Pozdrawiam
 
 
 
shinkadamo
trainz
Markétka:



Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 08 Lip 2010
Posty: 254
Skąd: Halemba
Wysłany: 28-07-2011, 12:19   

zolwik napisał/a:
a osobna sprawą jest to że baza forum sie troche zapełnia i wywalane błędy są na porządku dziennym :)


Dział śmietnik można całkowicie opróżnić, no bo po co takie posty?
_________________
KUID:517107
TRS2006 build 3092 (odstawiony)
TS12 build 51658
 
 
 
Tata Muminka
znawca


Pomógł: 89 razy
Wiek: 38
Dołączył: 22 Lut 2008
Posty: 3932
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 28-07-2011, 12:52   

shinkadamo napisał/a:
zolwik napisał/a:
a osobna sprawą jest to że baza forum sie troche zapełnia i wywalane błędy są na porządku dziennym :)


Dział śmietnik można całkowicie opróżnić, no bo po co takie posty?


Kosz ustawiłem na czyszczenie co 3 dni.
 
 
 
Pawel_15 
znawca
Mann Bonk



Pomógł: 61 razy
Wiek: 31
Dołączył: 30 Maj 2009
Posty: 1967
Skąd: Bonk in Polen
Wysłany: 28-07-2011, 13:48   

Panel Administracyjny -> opcja czyszczenia Cache - wywali kilkadziesiąt MB śmieci z bazy danych i błąd powinien całkowicie zniknąć.
 
 
 
kamil11 
user


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 64
Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 01-09-2011, 15:30   

zolwik napisał/a:
sprawdź na innej przeglądarce czy jest ok.
a osobna sprawą jest to że baza forum sie troche zapełnia i wywalane błędy są na porządku dziennym :)


To nie wina przeglądarki ponieważ, komunikat się wyświetlił, a wysłał go serwer, a nie przeglądarka - tak na przyszłość :]

ps: ot, właśnie tak działają serwery na windowsie... hihihi ;)))
_________________
Początkujący miłośnik kolei... :)
Ostatnio zmieniony przez kamil11 01-09-2011, 15:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group