Witam.
Chciałbym przeinstalować mojego TC ponieważ ostatnio pojawia się wiele błędów. Chciałbym to zrobić jednak z zachowaniem kilku ważnych dla mnie dodatków. Czy jest możliwość odnalezienia tych dodatków na komputerze i skopiowania ich do innego katalogu? Jeżeli tak, chciałbym aby wskazano mi położenie tych dodatków w katalogu TC, bym mógł spokojnie go przeinstalować i ponownie wgrać "ocalone" dodatki.
Z góry dziękuje.
Jeżeli chcesz po reinstalce wgrać wszystkie dodatki jak leci to trzeba przekopiować folder local, natomiast jeżeli tylko wybrane dodatki to chyba łatwiej zapisać je do jakiegoś cdp lub cdpa (plik archiwum) i później wgrać przez menadżera zawartości.
A ja mam pytanie, trochę z innej beczki. Miałem trs2004, teraz mam TC1&2. Na komputerze zachowałem plik ze wszystkimi dodatkami jakie zbierałem mniej więcej do stycznia 2011. Jak zainstaluje TC1&2 na komputerze, można te dodatki wrzucić do nowego trainz-a bez potrzeby wyszukiwania i wgrywania dodatków od nowa?