Witam! Mam nadzieję, że w dobrym dziale ten temat piszę. Więc mam problem z photoshopem. Mój Photoshop CS nie otwiera ŻADNYCH jak i nie tworzy nowych plików. Problem jest dziwny, nigdy się z nim nie spotkałem . Pogooglowałem i znalazłem dwa tematy, jednak one dotyczą innego systemu operacyjnego (Choć problem ten sam) rozwiązanie leżało w preferencjach (ale czego? :P ) jako ciekawostka gdy włączę Fotoshopową przeglądarkę plików mogę pliki dowolnie otwierać,modyfikować jak i tworzyć nowe... Dla przykładu: Klikam Plik->Nowy wybieram rozdz. 128 x 128 klikam ok i ,,nic się nie dzieje". Teraz pytanie-co mam zrobić by mój fotosklep wrócił do żywych :> Reinstal Fotoshopa? Windy?
A i jeszcze jedno, problem jest TYLKO NA moim windowsowym użytkowniku!
KOMP:
Pentium 4 3.0 Ghz
Geforce FX5500 256mb/128 bit
1 GB DDR
Windows XP+SP2
,,Pomocy" ! :)
Ostatnio zmieniony przez Patrol 24-07-2009, 23:23, w całości zmieniany 2 razy
Jak nie chce podobroci to ja bym go przeinstalował na twoim miejscu. Usuwasz a wyczyść system z jego resztek. Czyli czystki w rejestrze jakimś programem np RegCleaner czy coś w tym guście. A później nowa instalacja.
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Ostatnio zmieniony przez zgred 25-07-2009, 00:11, w całości zmieniany 1 raz