Pomógł: 8 razy Wiek: 65 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 718 Skąd: Kraków
Wysłany: 20-10-2023, 16:25 Menu ekranowe
Cześć!
Czy jest jakiś sposób na wyłączenie w Win10 klawisza F5? W TRS19 służy on do włączania lub wyłączania interfejsu ale obecnie to mi się włącza Windows Search. A może w Trainzie jest możliwość zmiany tego przyporządkowania?
Druga sprawa to dziwny komunikat jaki dziś mi wyskoczył na ekranie przy próbie uruchomienia TRS19.
Trochę mnie to rozbawiło ale zaskoczenie było niemałe . Musiałem zrestartować komputer i potem już wszystko przebiegło normalnie, ale jaka tego przyczyna to nie mam pojęcia.
Cześć!
Czy jest jakiś sposób na wyłączenie w Win10 klawisza F5? W TRS19 służy on do włączania lub wyłączania interfejsu ale obecnie to mi się włącza Windows Search. A może w Trainzie jest możliwość zmiany tego przyporządkowania?
Druga sprawa to dziwny komunikat jaki dziś mi wyskoczył na ekranie przy próbie uruchomienia TRS19.
[url=https://www.trainzpi....md.png]Obrazek[/url]
Trochę mnie to rozbawiło ale zaskoczenie było niemałe . Musiałem zrestartować komputer i potem już wszystko przebiegło normalnie, ale jaka tego przyczyna to nie mam pojęcia.
A to wersja Platynuim? TRS19 dziś mi robił jakieś dziwne manewry. Trasa znikała była widoczna w M Z a w mune wyboru do uruchomienia mapy już nie. Przy zapisie wczoraj swojej mapy ten sam kuid identyczny cały w raz z :1 na końcu mi utworzyl. Czyli inne nazwy map a kuid taki sam. A przyczyną tego co na zrzucie mogl byc sam W10. Hmm a co do F5 to w Ustawienisch klawiszy klawiatury było do zmiany lub usunięcia danego wpisu z rubryki przy klawiaturze. Jakos tak kiedyś widziałem. Hmm.
_________________ Pozdrawiam Pasjonat
Ostatnio zmieniony przez Pasjonat 24-10-2023, 01:48, w całości zmieniany 1 raz