Siema, widziałem, nieźle się to prezentuje, grafika, efekty. Na styl TS2020, ponad 500 km szlaku, sporo... Ale myślę, że jeśli edytor budowy mapy będzie do ogranięcia to może to przejść, jeśli tylko do jazdy to Ci co lubią dłubać zostaną przy Trainzie :)
Autorzy w jednym z komentarzy na FB odpowiedzieli, że symulator będzie dostarczony z własnym SDK.
Spytałem ich dodatkowo w kwestii edytora tras, czy owe SDK będzie go posiadać, aczkolwiek odpowiedzi na to pytanie jeszcze nie uzyskałem.
Jednakże, sam symulator jest na silniku Unity co gwarantuje dobre graficzne doznania, a że goście odpowiadają za symulatory szkolące maszynistów, to możemy się spodziewać...
a że goście odpowiadają za symulatory szkolące maszynistów, to możemy się spodziewać...
No cóż? Chyba w miarę dobrego realizmu czyż nie?
Jeżeli są to ci sami goście których symulatory są w użyciu w PR Częstochowa i Cargo Wrocław Brochów to śmiem podejrzewać że TS2004 z dodatkami ówczesnymi mu i tak był dużo wierniejszy rzeczywistości.
Ale może obecnie są lepsi. ....