FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Instalacja dodatków poprzez przeciągniecie na CMP
Autor Wiadomość
Bizon97
super trainz
robiący RP1 !


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 05 Sty 2013
Posty: 425
Skąd: z domu
Wysłany: 16-08-2020, 16:35   Instalacja dodatków poprzez przeciągniecie na CMP

Witam :)

Mam problem z instalacją dodatków przez przeciągniecie myszką na CMP. Musiałem na nowo zainstalować Trainz i muszę instalować poprzez opcję "Import CDP". Wiem, że można to jakoś naprawić tylko nie wiem jak. Proszę o poradę :)

Pozdrawiam :)
 
 
 
RBach 
Administrator
Toromistrz


Pomógł: 290 razy
Wiek: 44
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 4209
Skąd: Gościcino Centralne
Wysłany: 16-08-2020, 18:28   Re: Instalacja dodatków poprzez przeciągniecie na CMP

Bizon97 napisał/a:
Witam :)

Mam problem z instalacją dodatków przez przeciągniecie myszką na CMP. Musiałem na nowo zainstalować Trainz i muszę instalować poprzez opcję "Import CDP". Wiem, że można to jakoś naprawić tylko nie wiem jak. Proszę o poradę :)

Pozdrawiam :)


Uruchom launcher/cmp jako administrator i zobacz :-)
_________________
Moje dodatki
Instrukcje kolejowe
KUID:263713
aktualny release skryptów sygnalizacji v5.3: 11.04.2020
 
 
Bizon97
super trainz
robiący RP1 !


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 05 Sty 2013
Posty: 425
Skąd: z domu
Wysłany: 16-08-2020, 19:14   Re: Instalacja dodatków poprzez przeciągniecie na CMP

RBach napisał/a:
Bizon97 napisał/a:
Witam :)

Mam problem z instalacją dodatków przez przeciągniecie myszką na CMP. Musiałem na nowo zainstalować Trainz i muszę instalować poprzez opcję "Import CDP". Wiem, że można to jakoś naprawić tylko nie wiem jak. Proszę o poradę :)

Pozdrawiam :)


Uruchom launcher/cmp jako administrator i zobacz :-)


Niestety nic to nie pomogło :(
 
 
 
Bizon97
super trainz
robiący RP1 !


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 05 Sty 2013
Posty: 425
Skąd: z domu
Wysłany: 17-08-2020, 18:47   

Czy jakieś inne pomysły komuś przychodzą do głowy ?
 
 
 
marconet
super user


Pomógł: 8 razy
Wiek: 55
Dołączył: 04 Maj 2011
Posty: 175
Skąd: Łapy
Wysłany: 18-08-2020, 04:59   

Spróbuj "Rozwiąż problemy ze zgodnością" programu z systemem .
_________________
Warsztaty Wagonów Kolejowych w Łapach dawniej ZNTK Łapy
 
 
 
Bizon97
super trainz
robiący RP1 !


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 05 Sty 2013
Posty: 425
Skąd: z domu
Wysłany: 18-08-2020, 06:05   

marconet napisał/a:
Spróbuj "Rozwiąż problemy ze zgodnością" programu z systemem .


Niestety to także nie pomogło.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group