Witam. Powróciłem do gry po długim czasie i nastąpił pewien problem. Po przeniesieniu gry, w trybie maszynisty nie współpracuje klawiatura. Nie mogę nic na niej zrobić(np. widok kamery, pauza, ukrycie interfejsu czy inne skróty klawiszowe). W menu czy w geodecie działa normalnie. Zmieniałem ustawienia, kompatybilność, uruchamiałem grę jako administrator, ale niestety bez zmian. System Windows 10, wersja gry 49933.
_________________ "Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób"
Dzieje się tak w każdej sesji? W sensie - czy testowałeś różne? Chociaż, nawet jak nic innego by nie działało z powodu jakichś krzaków w sesji, to przynajmniej pauza, F5 (ukrycie interfejsu) i Escape powinny. Bardzo dziwne. Może to jakiś foch Win 10?
Przetestowałem większość map i na każdej to samo. Działa tylko ESC. Natomiast jeżeli w tym trybie włącze opcje czy szybką jazdę, to klawiatura normalnie współpracuje w tych okienkach
_________________ "Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób"