FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: ryszard
25-03-2019, 21:58
Jak ustawić w lokomotywach sygnał manewrowy
Autor Wiadomość
Jędrek25 
super user


Pomógł: 7 razy
Wiek: 17
Dołączył: 10 Paź 2017
Posty: 171
Skąd: Poznań

Wysłany: 25-03-2019, 20:55   Jak ustawić w lokomotywach sygnał manewrowy

Jak w temacie chciałem się zapytać jak ustawić sygnał manewrowany na np SM42, do tego jest jakaś komenda czy coś?
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 232 razy
Wiek: 32
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 5097
Skąd: Wrocław
Wysłany: 25-03-2019, 20:56   

owszem, polecenie zmiany priorytetu na 3.
Można też zmienić ręcznie we właściwościach lokomotywy.
W pojazdach ADHD priorytet 3 włącza się sam gdy ustawisz odpowiednie oświetlenie składu
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT https://1drv.ms/u/s!AuMHAl_RhKy3hYBckc9zMsWvw0JW8w?e=xNGT7v
Ostatnio zmieniony przez zolwik 25-03-2019, 20:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Jędrek25 
super user


Pomógł: 7 razy
Wiek: 17
Dołączył: 10 Paź 2017
Posty: 171
Skąd: Poznań

Wysłany: 25-03-2019, 21:38   

Dziękuje temat można zamknąć
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group