. Więc mam nastęoujący problem. Nie dalej jak 4 dni temu stawiałem system na nowo. IMeditor wcześniej działał bez zarzutu. Teraz po instalacji na nowo systemu woła mi o jakąś aktywacje jak na zdjęciu wyżej. Proszę o pomoc i doradctwo jak to zrobić aby działało. Dziękuje pozdrawiam
Chodzi o IM Editor od TrainzUp, który umożliwia edycję materiałów i pointów w modelu.
Szefie a co mam zrobic jak mam juz IMeditora ktory mi dziala ale nie dziala jak chce uruchomic z pozycji mrnagera trainz dodatek IM? Wowczas wyskakuje mi znowu aktualizacja i nic. Jezeli zapakuje w folder te pliki im to z pozycji pulpitu wskakujeelegancko.
A to niestety nie wiem :( Ja wciąż mam "starego" IM editora, a dodatkowo w sumie nigdy nie odpalałem żadnych edytorów z poziomu CMP - zawsze otwierałem sobie z niego tylko dodatki do edycji (ctrl-e), a potem dalej wszystko "ręcznie".
A to niestety nie wiem :( Ja wciąż mam "starego" IM editora, a dodatkowo w sumie nigdy nie odpalałem żadnych edytorów z poziomu CMP - zawsze otwierałem sobie z niego tylko dodatki do edycji (ctrl-e), a potem dalej wszystko "ręcznie".
. Dzięki. W sumie też robiłem ctrl-e i działałem. Zrobiłem jednak format dysk na nowo 8win wgrałem. Może musze wszystkie dodatki usunąć i wgrać pierwsze nowszą wersje IM.
Pozdrawiam i szykuje się na EP09 twojego autorstwa będzie jazda mmm.:)