FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Podczas jazdy w trs 2009 wywala do pulpitu.
Autor Wiadomość
maszynista82
super user


Wiek: 38
Dołączył: 13 Lis 2013
Posty: 145
Skąd: Żywiec
Wysłany: 13-07-2018, 06:08   Podczas jazdy w trs 2009 wywala do pulpitu.

Witam, serdecznie. Mam problem jak w temacie. Podczas jazdy lokiem obojętnie jakim nawet bez błędnymi wywala mnie do pulpitu. Jak nacisnę ikonkę trs 2009 wróci do gry i np. nikną wózki w pojeździe. Związku z tym moje pytanie brzmi. Co może być przyczyną 1. karta graficzna R7 260 czy zepsuta gra? Pamięci mam 16 GRAM procesor FX 6 rdzeniowy, grafika z serii AMD radeon R7 260. Pozdrawiam
 
 
 
Zmiennik115 
trainz
3D



Pomógł: 23 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Lut 2011
Posty: 343
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 13-07-2018, 07:23   

Patchy do gry masz zainstalowane?.
 
 
 
maszynista82
super user


Wiek: 38
Dołączył: 13 Lis 2013
Posty: 145
Skąd: Żywiec
Wysłany: 13-07-2018, 07:31   

Zmiennik115 napisał/a:
Patchy do gry masz zainstalowane?.
. tak mam zainstalowany 41844 o to chodzi?
 
 
 
ryszard
znawca



Pomógł: 122 razy
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3723
Skąd: Opole

Wysłany: 13-07-2018, 07:52   

http://www.auran.com/servicepacks/ tutaj masz do SP4 2009.
 
 
 
maszynista82
super user


Wiek: 38
Dołączył: 13 Lis 2013
Posty: 145
Skąd: Żywiec
Wysłany: 13-07-2018, 09:32   

ryszard napisał/a:
http://www.auran.com/servicepacks/ tutaj masz do SP4 2009.
No tak tylko ze sp4 wogole mi nie urachcamia sie. Okey zainstaluje. Wydaje mi sie ze moze to wina grafiki poniewaz mam wahniecie na procesorze i niknie obraz dwukrotnie i poten jestspokoj. Chyba wielkosc mapki nie ma w tym przypadku znaczenia?
 
 
 
Zmiennik115 
trainz
3D



Pomógł: 23 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Lut 2011
Posty: 343
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 13-07-2018, 13:22   

Wielkość mapki nie ma znaczenia,sprawdź czy w innych grach jest taki sam objaw,jeśli tak grafikę masz do wymiany.Ja też mam tą samą wersję co ty,nie instalowałem SP4 z takiego powodu że dużo błędów jest w dodatkach i CMP strasznie wolno chodzi,tzn muli.
 
 
 
maszynista82
super user


Wiek: 38
Dołączył: 13 Lis 2013
Posty: 145
Skąd: Żywiec
Wysłany: 13-07-2018, 13:44   

Zmiennik115 napisał/a:
Wielkość mapki nie ma znaczenia,sprawdź czy w innych grach jest taki sam objaw,jeśli tak grafikę masz do wymiany.Ja też mam tą samą wersję co ty,nie instalowałem SP4 z takiego powodu że dużo błędów jest w dodatkach i CMP strasznie wolno chodzi,tzn muli.
.Dzięki:)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group