Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 127 Skąd: Świecie
Wysłany: 05-02-2012, 13:22 CMP w TS2009
Witam. Problem polega na tym, że gdy ściągam jakieś dodatki, to gdy się ściągnie, i daję otwórz, to cmp się otwiera i nic więcej nie robi, i muszę ręcznie przenosić pliki z folderu do okienka cmp. W 2004/2006 po otwarciu od razu instalował. Wie ktoś, co zaradzić ?
Może otworzyć CMP i zaimportować pliki? Nie mam tej wersji ale w TS2010 to działa. Na marginesie jak robię tak jak piszesz to mi i owszem otwiera ale w TR2004.
Na swierzej teresce i swierzym windowsie mam to samo wiec od wersji 2009 jak dodaje dodatki to recznie wlaczam cmp i "importuj pliki cdp".
Po co sie kopac z koniem?
Ja nie klikam w dodatek, tylko otwieram CMP i wrzucam dodatek (doodatki) na okno. Pamiętam jednak, że sposób z adminem pomagał na problem z Firefoxem - dzięki takiemu zabiegowi CDPy nie były już obcymi plikami, tylko przypisanymi do Trainza.
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 127 Skąd: Świecie
Wysłany: 06-02-2012, 14:42
Ja po prostu od trs 2006 jestem przyzwyczajony, że klikam na dodatek i automatycznie się instalował. Teraz bd musiał się przyzwyczaić do innego sposobu ; D Jakby co, to dzięki wszystkim. Temat do zamknięcia ; >