Wysłany: 16-07-2011, 21:18 Przenoszenie dodatków z TRS2004 do TS2009
Witam
Byłem długo użytkownikiem TRS2004 i postanowiłem przerzucić się na coś nowszego. Kupiłem TS2009. Po przeczytaniu tematu z przenoszeniem dodatków stwierdziłem ze to nic trudnego, jednak podczas kopiowania około 2000 elementów do ContentManager program po jakimś czasie wyłącza się. Próbowałem dzielić pliki w nieco mniejszych ilościach około 200 elementów jednak sytuacja jest podobna program się wyłącza. Teraz czasami nawet podczas Naprawiania bazy danych też sam się wyłącza.
Pytania moje
-Czy przeskok z trs2004 na ts2009 może powodować problemy z działaniem plików z Trs2006 w TS2009 ?
-Co może być powodem tego ze ContentManager się wyłącza ?
-Jak przenieść pliki z trs2004 do ts2009 ?
Proszę o pomoc
Kurczę, nie dubluj tych samych pytań w różnych tematach...
Jeśli chodzi o przenoszenie - jak użyjesz funkcji 'szukaj' na naszym forum i wpiszesz 'przenoszenie', to wyświetli Ci się cała masa porad. Prościej się nie da. Jeśli chodzi o wyłączanie CMP - co dokładnie robisz, żeby przenieść zawartość? Jakiej funkcji używasz?
Zaznaczam kilka folderów z trs2004 z kuidami i przenoszę je do CM i często program sie wyłącza. A nie chce mi sie 2000 plikow przenosić osobno dlatego próbowałem po 10, 20,50,100 ale wywala mnie z Cm i po robocie.
Zaznaczam kilka folderów z trs2004 z kuidami i przenoszę je do CM i często program sie wyłącza. A nie chce mi sie 2000 plikow przenosić osobno dlatego próbowałem po 10, 20,50,100 ale wywala mnie z Cm i po robocie.
Zrób tak: menu plik, import zawartości, zaznacz cały folder TRS2004. Program sam znajdzie konieczne pliki.