Pomógł: 118 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 2672 Skąd: Poznań/Nakło nad Not
Wysłany: 07-01-2012, 22:56 Naprawa bazy
Trainz walnął focha, a konkretnie na moja mapę po której w geodecie w ogóle nie mogę się swobodnie poruszać- pokaz slajdów. Postanowiłem zrobić naprawdę CMP i znowu pojawia sie kwiatek. Dochodzi mniej więcej do połowy robi się blueskrin i powraca mój problem sprzed kilku miesięcy: "Sterownik ekranu atikmdag przestał odpowiadać, ale odzyskał sprawność..."
Pomógł: 118 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 2672 Skąd: Poznań/Nakło nad Not
Wysłany: 09-01-2012, 10:16
Jestem w Pzn, wrzuciłem tutaj mapę, nadpisałem włączam i. Gra. Nic się nie tnie. Prawdopodobnie to błąd CMP u mnie na kompie w domu. Baza tam ma błędy, ale nic nie mogę zrobić, bo podczas naprawiania pojawia się blueskrin. Zrobiłem jak napisałaś, ale zajęło to jakieś 4-5 h więc nie miałem już czasu sprawdzić czy po tym naprawa bazy będzie działać. Najważniejsze że mapa hula i ma się dobrze <uff> Jak wpadnę do domu to spróbuję naprawić bazę, mam nadzieję, że tym razem zadziała. Pozdrawiam