Wysłany: 29-12-2011, 17:23 Szukam zasady albo innego pomyslu - tworzenie szlaku .
Witam czy jest jakiś latwiejszy sposób na to żeby dojechać z punktu a do punktu b bez żmudnego przestawiania ręcznie zwrotnic ???
Jak chce zrobić sobie trasę Gliwice-Rybnik i nie chce mi się pół godziny ręcznie zmieniać odpowiednio zwrotnic .
Chodzi mi o coś takiego jakas zasade ze jak ją wlaczymy to zwrotnice beda sie autmatycznie przestawialy zebym trafil do znacznika albo przed rozpoczęciem jazdy .
Wysłany: 29-12-2011, 17:29 Re: Szukam zasady albo innego pomyslu - tworzenie szlaku .
przemek9242 napisał/a:
Witam czy jest jakiś latwiejszy sposób na to żeby dojechać z punktu a do punktu b bez żmudnego przestawiania ręcznie zwrotnic ???
Jak chce zrobić sobie trasę Gliwice-Rybnik i nie chce mi się pół godziny ręcznie zmieniać odpowiednio zwrotnic .
Chodzi mi o coś takiego jakas zasade ze jak ją wlaczymy to zwrotnice beda sie autmatycznie przestawialy zebym trafil do znacznika albo przed rozpoczęciem jazdy .
Dzięki za pomoc :) .
A zwyczajne Jedź do znacznika / Navigate to trackmark przestało działać?
Aaaaa. Takie buty. Są reguły do układania przebiegów. Ale jeśli autor ich nie użył na mapie, to dodajesz samemu i potem wklepujesz wszystkie przebiegi mapowe, jaki sobie chcesz. Potem tylko wydajesz komędę "Ustaw przebieg X". Poszukaj na DLS pod hasłem path control [edit neri].