FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Mapy segmetowe
Autor Wiadomość
mrugala
nowy

Wysłany: 09-07-2008, 16:19   Mapy segmetowe

Witam wpadlem wlasnie na pomysl, aby ludzie co umieja robic mapy realne lub fikcyjne zblizone do realny mogli by robic segmetowe wezly kolejowe. Np wezel katowicki, poznanski, wroclawski itd a reszte mapy to juz kazdy by se zrobil w/g swojego palnu. P.S Niebardzo wiedzialem gdzie umiescic tego posta, wiec prosze wybczyc jesli bedzie w zlym miejscu.

KGrid
[Usunięty]

Wysłany: 09-07-2008, 17:38   

Fajnie tylko moje pytanie jest takie. I co z tego?

Alana 
znawca

Pomogła: 129 razy
Wysłany: 09-07-2008, 18:17   

Pomysl jest jak najbardziej OK - mozna by zrobic cos w rodzaju makiety modulowej.
Ja np lubie robic stacje, uklady torowe i miasteczka a tworzenie szlaku jest dla mnie dosc nurzace, kto inny jest niezly z szlakiem a nie radzi sobie z SRK itp.
Mozna w ten sposob dosc szybko stworzyc spora mapke "do pojezdzenia" z kabiny albo do dyspozytorki. Map realnych jednak bym w ten sposob nie robila.

hindus
trainz

Wysłany: 09-07-2008, 21:25   

No to przecież padła propozycja, żeby zrobić swoje stacje pod TRS2006 i puszczać składy w dyspozytorce między komputerami, zgodnie z zachowaniem wszystkich przepisów. Ale temat ucichł...

Odpowiedz do tematu