Witam, konkretnie szukam peronów Voytasa ale natrafiłęm też na ciekawy Sudety mappack. Przeszuikałem całe forum oraz google i nie znalażłem nic konkretnego. Owszem, są wzmianki "pobierz Sudety megepack", nawet znalazłęm jeden niedziałający upload z peronami Voytasa lecz żadnych konkretnych linków. Strona Voytasa nie działa a linka do Sudety Megapack nie widać... Czy ktoś może ma jakieś info o tym megapacku i mógłby ewentualnie uploadnąć mi te Voytasowe perony?
Z góry przepraszam za doubleposta, lecz chciałem odświeżyć temat ponieważ mam problem. Pobrałem paczkę 400 MB z megaupload, ten megapack, i wszystkie dodatki które są tam zawarte otwierają się puste a w name pisze "kilanziom" i tyle. Żadnych innych informacji. Dodam, że posiadam TRS2004. Wygląda to jak by te wszystkie dodatki były pod nowszą wersję ale czy to moźliwe? Ktoś wie, co to za problem?
Ostatnio zmieniony przez Czopek 02-01-2011, 02:09, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 68 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2165 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 02-01-2011, 14:00
Dodatki pakowane od 2006+ tak mają, dodatki pakowane w 2004 mają full dane + screen, o ile zostały podane w CDP. Ale jak wyżej wspomniano, jest wszystko ok.