Zgodnie z z ustaleniami na lini zgred - zolwik informuje co następuje:
" Z dniem 1 września tego roku zostają wstrzymane wszelkie prace nad rozpoczętymi jak i nowymi projekatami do gier serii Trainz. Czy kiedykolwiek ruszą na nowo? Nie jestem w stanie tego określić" jest to stanowisko zgreda. nie pytac dlaczego itp. bo odpowiedzi nie dostaniecie :)
i jeszcze jedna informacja od zgreda: "zolw .jak by co to ze tak powiem mianuje Cie moja "prawa" reką i jak by jakis user chciał cos wydac to ty tego przypilnuj zeby nie było chały "
pytanie dlaczego zgred sam tego nie napisal? odpowiedz:
aktualnie ma problemy z dostepem do forum
Ostatnio zmieniony przez zolwik 01-09-2010, 23:50, w całości zmieniany 1 raz
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Zgred!!!!!!!
Czy jest szansa żebyś udostępnił kabinę do lokomotywy ET22????
Bardzo proszę, nawet jeśli jest nieskończona!
Robiąc swoją mapkę robiłem ją głównie dla Twojego byka, bo kabina, którą robiłeś na screenach wygląda fantastycznie, a ja uwielbiam wirtualnie jeździć bykiem!
Dołączę się troszkę do lawiny lamentu. Ja troszkę sobie narobiłem nadziei co do SU45 i SU46 z banneru ZHD, ale przywykłem już do starych dobrych JDS, więc mówi się trudno i płynie się dalej.
A tak poza tym to i tak chylę czoło za fantastyczne modele siódemek. Thx za dotychczasowo wydany sprzęt.
Z resztą do niedawna miałem ciśnienie na jakiekolwiek kabiny czy modele do TRSa, ale to już przeszłość dzięki rychłemu rozpoczęciu kursu maszynistowskiego, więc taki sprzęt będę miał jakości super HD na codzień ;)
Ostatnio zmieniony przez Gryszaq 02-09-2010, 20:00, w całości zmieniany 2 razy
Zgred!!!!!!!
Czy jest szansa żebyś udostępnił kabinę do lokomotywy ET22????
Bardzo proszę, nawet jeśli jest nieskończona!
Robiąc swoją mapkę robiłem ją głównie dla Twojego byka, bo kabina, którą robiłeś na screenach wygląda fantastycznie, a ja uwielbiam wirtualnie jeździć bykiem!
Właśnie to to mnie denerwuję najbardziej, że nie ma dobrej kabinki do ET22, a bardzo by się przydała
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 622 Skąd: Wodzisław Śląski
Wysłany: 04-09-2010, 18:23
Jamal spytał o to co Mariusz, jeśli czepiasz się Mariusza, wyraźnie widać u ciebie podział społeczeństwa na tych co już coś zrobili i są Wypas po pachy i na tych którzy dopiero zaczynają i najlepiej zgasić ich zapał.
Zamknąć się Trolle Bagienne.... czy to jest wątek o klasach społecznych użalaniu się że zawieszono działalność.... zostawcie swe żale dla siebie.... zamknijmy temat bo robi się Trollownia ... Proszę czerwonych o zamknięcie tematu bo znając życie będzie więcej takich postów ....
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-01-2011, 14:00
Zgred takie głupie pytanie, a dlaczego nie mogłeś nadać wózkom kuid2 i dodać kolejny numer wersji? Skutki dla gry takie same, a nie będziesz musiał odpowiadać na głupie pytania dlaczego mi nie działa. Chyba że tak lubisz, to przepraszam