Wysłany: 11-05-2010, 22:10 Pierwszy Problem Albo Moja Niewiedza
Witam Ponownie Na DLS wpisałem klucz produktu pokazalo sie potwierdzenie Dżiekujemy Za Rejestracje Swojego Produktu Bla bla" Pobralem Sobie "Stojak - Tablice Rejsowe" dla trs 2004 zaczekalem chwile pobralo git. i tu utknolem jak to zainstalowac ? do trs 2004 ? prosze wytlumaczcie mi jak krowie na rowie bo nie jestem cierpliwy.. .
i jeszcze jedno Mam PEŁNY Dostęp do DLS ? czy to jakaś ściema i musze zainwestować w ten ticket ?
Gdy chciałem sie upewnić czy moge jeszcze jakies pobrac to juz nie pisze download,download site czy coś tylko pisze "Serial Number is reuqited" czy cos takiego... o co chodzi ?
Sorry Że Zasmiecam.
_________________ [Odcinek Psie Pole => Tzebnica ] ANULOWANY!
Mapka Fikcyjna [Demo] Wydana!
Ostatnio zmieniony przez Piotrek 11-05-2010, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
jak pobierałeś przez CMP to dodatek zainstalował się odrazu w TS2009, nie da się go zainstalować teraz do 2k4, musisz go jeszcze raz pobrać, ale tym razem przez starego helpera, albo ftp
Rozpocznij klikasz jak chcesz pobrać, ty już to masz... w 2009 (bo pobrał ci to cmp :) masz taką mała ikonke komputera o czym to świadczy, jak jest na dls to ikonka wygląda tak jak z prawej strony (to DS w szarym kwadracie).
Rozpocznij klikasz jak chcesz pobrać, ty już to masz... w 2009 (bo pobrał ci to cmp :) masz taką mała ikonke komputera o czym to świadczy, jak jest na dls to ikonka wygląda tak jak z prawej strony (to DS w szarym kwadracie).
Ok mniewiecej wiem o co chodzi wczesniej mialem kolo dodatku pobierz teraz jest napisane: "TRS2004 Serial Number required." wtf ? niżej "Description:
TRS 2004/2006/TC compatitable.Maple tree, Y-Z rotateable. Search tip: paste (S11) in surveyor to get access to the vegetation in this set. " ku** mnie łapie...
Przepraszam was wprowadzilem was w bład moja mozilla zalogowala mnie na inne konto soory jetem wlaniety.. ale wiecie jak to jest zielony.. przepraszam was jeszcze raz bardzo bardzo bardzo. dzięki.
Sioooooorbie :D Hahahah :D Odwala mi :D Jeszcze Raz Sory. Jestem Blondynem To Chyba mnie usprawiedliwia :P
Mapka Fikcyjna [Demo] Wydana!
Ostatnio zmieniony przez Piotrek 11-05-2010, 23:13, w całości zmieniany 1 raz