Wysłany: 30-03-2010, 11:38 Problem z CMP w TRS2006 pobieranie z DLS
Mam pytanie czy ktoś ma problemy ( w ostatnich dniach tzn. wczoraj, dzisiaj )z pobieraniem brakujących zależności do map z DLS poprzez CMP w TRS2006?
Posiadam TRS 2006 w wydaniu kolekcjonerskim, i od wczoraj nie mogę nic pobrać z DLS. Prędkość pobierania pokazuje 0,00Kb. Pobierając na piechotę tzn. wybierając jakiś KUID, w Download Station, wszystko jest w porządku. Pytam bo jeżeli inni nie mają żadnych problemów w pobieraniu, to muszę szukać błędu u siebie.
Drugie pytanie to czy do TRS 2006 v kolekcjonerskiej potrzebny jakiś SP, oprócz " Fix Geodeta " ? Pytam bo na stronie ZWD znalazłem link do SP, przeznaczonego do TRS 2006.
Jednak przy instalacji tego SP, otrzymuję komunikat " Zainstalowano z błędami, jednak bez tego SP, program CMP mieli w nieskończoność bez rezultatów, a z nim działa szybko.
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-03-2010, 11:41 Re: Problem z CMP w TRS2006 pobieranie z DLS
dziadek napisał/a:
Mam pytanie czy ktoś ma problemy ( w ostatnich dniach tzn. wczoraj, dzisiaj )z pobieraniem brakujących zależności do map z DLS poprzez CMP w TRS2006?
Posiadam TRS 2006 w wydaniu kolekcjonerskim, i od wczoraj nie mogę nic pobrać z DLS. Prędkość pobierania pokazuje 0,00Kb. Pobierając na piechotę tzn. wybierając jakiś KUID, w Download Station, wszystko jest w porządku. Pytam bo jeżeli inni nie mają żadnych problemów w pobieraniu, to muszę szukać błędu u siebie.
To dalszy ciąg bajki ze zmianą serwerów, musimy się niestety uzbroić w cierpliwość (to dość naturalna umiejętność dla użytkowników TRS
O SP dla TRS2006 EK była już mowa na tym forum. Na stronie ZWD znajduje się link umożliwiający pobranie SP dla TRS2006 Edycja Kolekcjonerska, który został błędnie opisany jako link do SP dla TRS2006. O rzeczywistej funkcjonalności owego SP dla TRS2006 EK niestety nie umiem nic powiedzieć, dobrze by było, by wypowiedział się w tej kwestii ktoś, kto używa Edycji Kolekcjonerskiej.