Wysłany: 27-03-2010, 14:36 Problem z pobieraniem z DLS
CMP w Trainz TC 1&2 Czy ktoś się orientuje jaki musi być czas przerwy między kolejnymi pobieraniami z DLS ?
Pobrałem przysługujące 100MB i mam komunikat "Pozostało na dziś: 0,00 b.
Czekałem aż minie północ w Australii, ale nadal nic. Czy od ostatniego pobierania musi minąć 24 godziny?
Pomógł: 68 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2165 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 27-03-2010, 15:10
A ile ściągnąłeś danych i przez co ? I nie praw głupot że nie ma ograniczeń bo są. jamie78 ci napisał jakie, no chyba że jesteś turbodymomanem i możesz ściągać 150 MB danych per dzień...
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-03-2010, 16:10
Dziadek, licznik zeruje się mniej więcej o 12 w południe naszego czasu, więc jeśli ściągałeś np. o 6 nad ranem to możesz ściągać dopiero po 12 dnia następnego (czasami to jest więcej nić 24h).
Spimnax z FCT nie ma żadnego limitu, prędkość transferu ok 200kbps.
Jeszcze uwaga do kolegi Radiofaza, jak nie masz pojęcia o czy piszesz, to nie wprowadzaj ludzi w błąd bo możesz szybko trafić na czerwoną listę.
Zastanów się " spinmax " czy twoja wypowiedź jest związana z moim pytaniem?
a ty " rafioza11[PT] " wiesz o czym piszesz?
W tym układzie mam jeszcze jedno pytanie w jaki sposób można nabyć bilet?
Zgodnie z instrukcją gry to po kliknięciu na bilet powinno przenieść do sklepu, ale u mnie nic się nie dzieje.
Ostatnio zmieniony przez dziadek 27-03-2010, 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Kiedy kupiłeś grę? rejestrowałeś ją? Jeśli tak to najlepiej bybyło jakbys zaznaczył że kupiłeś on line. I za jakis czas FTC na miecha masz aktywny! Ale jeśli już ta opcja została wykorzystana przez Ciebie to kolega post wyżej pokazał co zrobić!