Wiek: 41 Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 73 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 14-03-2010, 21:52 ŚKG z gdzie znajde reszte dodatkow ?
witam jestem w trakcie sciagania tej mapy no i w asystencie sciagania widze ze wielu rzeczy nie ma do sciagniecia z DS, no i pytanie moje brzmi czy:
-mam je szukac recznei gdzies ?
-czy czekac az pojawia sie do sciagniecia ?
Co sie robi w takich sytuacjach ?, to moja pierwsza mapa ktora sciagam.
Niestety trzeba szukać ręcznie :P Pocieszę Cie że po jakimś czasie ściągania dodatków w ten sposób dojdziesz do wprawy :) Szukać można poprzez google wpisując bezpośrednio dany numer kuid albo ściągnąć za jednym zamachem wszystkie dodatki z najpopularniejszych stron z dodatkami do TRS'a.
Ściągnij ten dodatek "ręcznie" z DLSu i zainstaluj "ręcznie" przez CMP.
Pobrałem ten dodatek, zainstalowałem ale nie mogę go zatwierdzić w CMP... Pisze że dodatek nie posiada pliku config. Sprawdzałem to kilka razy. Próbowałem pobrać plik jeszcze raz z DLS, ponownie zainstalować ale i tak za każdym razem nie da się go zatwierdzić. Ktoś jeszcze ma podobne problemy z tym plikiem?
Wysłany: 17-03-2010, 13:16
Ja również miałem problemy z tym plikiem. I stwierdziłem że nie ma dalej co się nad nim głowić i wczytałem całą mapkę ŚKG bez tego pliku. To jest tylko jedno drzewo więc na mapie nie ma różnicy. Zawsze można powiedzieć że zostało wycięte ;)
Wszystkie potrzebne dodatki dodawałem ręcznie przez CMP. Trochę to trwało ale było warto.
P.S Mapka wymiata, właśnie od niedawna mam tą przyjemność zwiedzania jej. Pozdrowienia dla twórcy mapki.