Wysłany: 11-03-2010, 19:35 Zniknęły mi dodatki do TRS 2006
Witam. Mam taki dziwny problem gdyż uruchamiam TRS nie widzę żadnych swoich dodatków. Natomiast kiedy uruchamiam CMP wyświetla mi się okienko iż nie mam zainstalowanego TRS-a
Proszę o jak najszybszą pomoc.
Z góry dziękuje
No to faktycznie dziwne bo folder local tak czy siak powinieneś mieć,choćby ze standardowym taborem,w takim razie nie pozostaje chyba nic innego jak uinstal gry i ponowna instalacja,tylko teraz pytanie za sto punktów,czy masz gdzieś kopię zapasową swoich dodatków?
Może zrób nakładkę gry, albo sprawdź czy jeżeli odinstalowujesz grę - masz pytanie czy usunąć zapisane sesje i dodatki - i wtedy ich nie usuwaj a później zainstaluj w to samo miejsce grę? Zanim dasz sobie spokój. TR06 potrafił dziwne szopki odstawiać (jak miałem go zainstalowanego jakiś czas temu). Czasami taki manewr z nakładką (ponownym instalowaniem w to samo miejsce gry) na różne zaburzenia pomagało.