Mam taki problem jak chce pobrać dodatek to wyskakuje mi coś takiego
* If you have just only registered your serial number, your access may not have been activated, please try again in 10 minutes.
* The maximum number of connections to our download server has been reached.
Mam takie pytanie? Czy udało się komuś ściągnąć z DLS ST 44-818. Przy próbie ściągnięcia CMP zassał elementy dodatkowe a samej lokomotywy już nie. Zacząłem sprawdzać i stwierdziłem że dodatki dodane do 07 marca dają się ściągać a te dodane od 08 marca już nie. Kombinuję "jak koń pod górę" i za żadne skarby nie chce pobrać tego gagarka. Czy to jest czkawka Auranu ??
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-03-2010, 10:28
EU 04 napisał/a:
Mam takie pytanie? Czy udało się komuś ściągnąć z DLS ST 44-818. Przy próbie ściągnięcia CMP zassał elementy dodatkowe a samej lokomotywy już nie. Zacząłem sprawdzać i stwierdziłem że dodatki dodane do 07 marca dają się ściągać a te dodane od 08 marca już nie. Kombinuję "jak koń pod górę" i za żadne skarby nie chce pobrać tego gagarka. Czy to jest czkawka Auranu ??
Zmieniają serwery i dlatego te problemy, co prawda ST44-818 nie sprawdzałem, ale ja od niedzieli nie mogę ściągnąć wagonu Kilana PKP DAhixt 102A St.Bydgoszcz i Fiatów Makarona. Co zabawniejsze, nie mogę też ściągnąć swojej kładki, więc właściwie DLS działa mi w jednym kierunku i to nie koniecznie w tym co bym chciał. Znów FCT do piachu.
Ale jeszcze jest to ciekawe że powejściu na ST 44-818 w pozycji "pobrano"zwiększa się liczba ilości pobrań - czy on zalicza do tego nawet nieudane próby?
Wysłany: 11-03-2010, 10:37
EU 04 napisał/a:
Ale jeszcze jest to ciekawe że powejściu na ST 44-818 w pozycji "pobrano"zwiększa się liczba ilości pobrań - czy on zalicza do tego nawet nieudane próby?
Napaliłem się na tą lokomotywę bo czuję mały sentyment do niej. Ona "brała udział" w Dniach Techniki w Katowicach w 2007 roku. Jeździła akurat parę miesięcy w delegacji u nas jak padły inne Gagariny.
Ostatnio zmieniony przez Tata Muminka 12-03-2010, 00:20, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 11-03-2010, 13:11
Wg tego co dowiedział się Dinorius_Redundicus's od Auran-u, problem powinien zostać rozwiązany do jutra. Czyli, biorąc pod uwagę, że w weekend nie da się praktycznie wejść na serwer, pliki będą do ściągnięcia od poniedziałku.
Wiek: 41 Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 73 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 12-03-2010, 10:33
wlasnie przeczytalem najnowysz wpis na forum auran, i niestety sa zle wiesci:
"The webserver setup process is taking longer than expected due to the huge amounts of data involved and the integration between different aspects of the the community websites and services that we run. With this in mind I am advising you all that in order to allow adequate time for testing and fixing of the integrations the final completion date is being moved back to the 26th March.
As time progresses leading up to this date we will be moving small sections to the new servers.
Mam problem z szybkością pobierania dodatków z DLS-a:
Prędkość pobierania dodatków z DLS-a wynosi 3-10KB/s, wina nie leży w prędkości internetu inne dodatki (nie z DLS) pobierają mi się z prędkością 400-600KB/s.
Czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu?
Mam problem z szybkością pobierania dodatków z DLS-a:
Prędkość pobierania dodatków z DLS-a wynosi 3-10KB/s, wina nie leży w prędkości internetu inne dodatki (nie z DLS) pobierają mi się z prędkością 400-600KB/s.
Czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu?
na forum jestes od 2 lat... od tego czasu mozna przeczytac je cale... a ty zadajesz pytania jak bys wczoraj kupil gre....
dostajesz slownego warna... a odpowiedzi sobie poszukaj podpowiedz FCT
Czy teraz po świętach udało się komuś ściągnąć jakieś dodatki przy pomocy CMP w TRS 2006, bez wykupionego biletu. Czy ja mam coś uszkodzone lub po zmianie serwera jest konieczny bilet?
Dziękuję za odpowiedź bo myślałem, że zgodnie z zapowiedzią Auranu od 26 marca jest już wszystko dobrze, a u mnie się coś dzieje.
Ostatnio zmieniony przez dziadek 06-04-2010, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
A ja mam lepiej: czasem coś pobierze, pasek postępu dochodzi do 100% i... nic więcej. Nie instaluje się. Bywa, że uda się odnaleźć właściwy i całkowicie pobrany plik cdp w folderze Cache i zainstalować "z ręki", ale nie zawsze. Ktoś może też tak ma?
Wysłany: 06-04-2010, 19:45
RBach napisał/a:
A ja mam lepiej: czasem coś pobierze, pasek postępu dochodzi do 100% i... nic więcej. Nie instaluje się. Bywa, że uda się odnaleźć właściwy i całkowicie pobrany plik cdp w folderze Cache i zainstalować "z ręki", ale nie zawsze. Ktoś może też tak ma?
Nie wiem czy do końca tak, bo nie sprawdzam co też zdążył pobrać, ale też tak że dochodzi do 100% i stoi, a teraz za Twoim przykładem sprawdziłem cache i rzeczywiście sobie leżą tam te pliki.
I te pliki, które mają rozmiar większy niż 0 bajtów, zazwyczaj są pobrane w całości i można je zainstalować "ręcznie". CMP sam z siebie "nie umi" albo nie chce...
Mam problem gdy chcę ściągnąć dodatek klikam download page i się pobiera ale cały czas pisze rozpoczynanie a póżniej wywala komunikat nie odnaleziono pliku żródłowego w czym problem?