1.Nie mogę stamtąd niczego pobierać (zarejestrowane mam Trainz 1.5 i TRS 2006 na którym aktualnie siedzę)
2.TRS 2004 (z gazety, wersja nabyta od innego użytkownika serii TRS) nie chce się zarejestrować na Planet Auran
3.Wszystko ładnie szło, gdy miałem Miesięczny dostęp do Auran DLS. Wtedy wszystko pobierałem na Trainz 1.5.
4.O co chodzi z tym częściowym wyłączeniem konta?
POMOCY!!!
NIE WIEM CO ROBIĆ :-(
A jeśli zrobiłem jakiś błąd to powiadomcie mnie o tym
Ostatnio zmieniony przez wysek44 20-12-2009, 12:47, w całości zmieniany 1 raz
TRS2004 nie zarejestrujesz na DLSie a dlatego że jest z gazety. Jak masz TRS2006 zarejestrowany to bez problemu ściągniesz dodatki do TRS2004, kłopot może być jedynie jak chcesz ściągać brakujące dodatki do mapy z poziomu TRS04.
Please note: It is likely that Auran did not create the package you are about to download from the Auran Download Station. As such, Auran has not verified the contents of the package and Auran advises that appropriate anti-virus software should be used to verify that no viruses are contained in this package. Auran cannot be held responsible or liable for any damage, however unlikely, that you happen to suffer from use of the package.
Contacting download site...please wait.
Download Link unavailable.
Either:
If you have just only registered your serial number, your access may not have been activated, please try again in 10 minutes.
The maximum number of connections to our download server has been reached.
Title: Class 170 - 171 Enginesounds
File Name: kuid_402672_1377.cdp
FileSize: 2.74 MB
Last Updated: 28th Dec 2008
File location on FTP Server:
/Restricted/trainz/TRAINZ01/miscellaneous/kuid_402672_1377.cdp
TO CHCIAŁEM POBRAĆ (NA TRS 2006) ALE JAK SAMI WIDZICIE...
KOMPLETNIE NIE WIEM O CO TU ŁAZI... :-/
A MOŻE CZĘSCIOWE WYŁĄCZENIE KONTA MA COŚ Z TYM WSPÓLNEGO
Jestem nowy na tym Forum. Zapisałem się tutaj w nadziei znalezienia pomocy, ale chyba nic z tego. Zaoważyłem paru nerwowych, którzy najpierw opieprzają za niewiedzę a potem ewentualnie z łaski coś podpowiedzą. Tylko po co w ogóle są na Forum?!
Mam złe zdanie o firmie AURAN, która niestety robi dobre gry kolejowe. Mnie interesuje nie tyle kolej, co tramwaje. Zakupiłem 3 lata temu Trainz Classic 1&2, ale nie miałem czasu się tym zajmować. Teraz chciałem wrócić do tego, powgrywać nowe modele tramwajów no i zaczęły się problemy. Gdy chciałem się zarejestrować wybija mi komunikat, że numer mojej gry został już zarejestrowany(grę kupiłem w sklepie i nikomu nie użyczałem). Zakłądając,iż
to ja kiedyś tam zarejestrowałem grę to i tak nie pamietam ówczesnych nicku i haseł a konta emailowe pozmieniałem. Pisałem do AUranu ale tam siedzą jakieś anglosaskie głupki, które nie mogą pojąć iż mogłem zarejestrować grę pod innymi danymi. Efekt jest taki, że nic nie
mogę ściągnąć ani wgrać do mojej gierki.
mam wrażenie, że Auran jest jakąś super ściśle tajną instytucją, która ogania się od natrętów jak tylko może i działa na zasadzie:"kupiłeś sobie grę, to się teraz martw a od nas się odwal.
Mam pytanie: czy można w inny sposób umieścić dodatki w grze niz poprzez ich system? np wsadzić dodatek w któryś plik gry?
Witam wszytkich. Panowie pomóżcie bo normalnie ręce mi już opadają.... Mam TRS2004 i TRS2006. Pewnie się uśmiejecie, ale chyba już 5 dzień mija jak walcze z DLSem, Auranem.... i klientami FTP i to wszystko tylko po to, żeby ściągnąć sobie pliczek który waży 6.66KB. Na milion procent mam poprawnie wpisany login i hasło w CMP. Seriale zarejestrowane na moim koncie na stronie Aurana. Gry mam ORYGINALNE, a nie ściągane z jakiś tam torrentów. Próbowałem już chyba wszystkiego, a z DLSa i tak ściągać nic nie mogę. Jak próbuje przez CMP to przy odpalaniu najpierw kilka minut sprawdza poprawność nicku i hasła, potem aktualizuje bazę zasobow Trainz, potem pojawia się komunikat: "Nie można odnaleźć Twojego profilu, lub nie posiadasz poprawnego numeru seryjnego. Sprawdź czy dane Twojego profilu Planet Auran są prawidłowe i czy są odpowiednio wprowadzone w ustawienia CMP.". W ustawieniach internetowych oczywiście login i hasło wpisane poprawnie, a więc nic nie zmieniam tylko klikam zapisz. Natępnie znowu sprawdzanie poprawności nazwy użytkownika i hasła i CPM łączy się z serwerem i pokazuje się lista plików które można pobrać. A więc ja szukam sobie co mnie interesuje (jak narazie jest to tylko "Invisible Signal") klikam "ściągnij" po chwili "start" w asystencie ściągania. Pod spodem prędkość ściągania 0,00 kbps, po ok sekundzie 0,00 bps i to wszystko. Pokazuje się komunikat na pomarańczowym pasku: "Nie można ściągnąć - serwer wydaję się być pełny;spróbuj ponownie później". I tak jest cały czas :( Próbowałem przez FTP Total Commanderem, ale też z miernym skutkiem. Zawsze wyskakuje błąd 530 login incorret.