Witam.Poszukujê numerów KUID o podanych ni¿ej numerach:
1.kuid:523:100432,
2.kuid:202789:1202.
Podobno oba te KUID-y s± wbudowane w TRS,ale ja potrzebujê je mieæ w Trainz Classics.Proszê o pomoc.
Procedura przeniesienia dodatkow wbudowanych z 2006 do TC (na wlasna odpowiedzialnosc)
1. Czyste TC (bez zadnych dodatkow dogranych po instalacji)
2. Wyeksportowac sesje Modula City (otworzyc do edycji i wyciagnac z katalogu editing poza
TC), dodatkowo poprawic kuid z tej sesji na format kuid2, czyli zamienic kuid:xxxxx:xxxx na
kuid2:xxxxxx:xxxx:1
3. Skopiuj pliki *.ja z folderu World TRS2006 z wylaczeniem dwoch plikow: Yardmaster.ja i
Core.ja do katalogu World TC
4. Utworz kopie tych dwoch wymienionych plikow i nastepnie zmien nazwe tych kopii na
Yardmaster2006.ja i Core2006.ja i tak nazwane pliki przenies do katalogu World TC
5. Utworz kopie pliku trainz.ja w katalogu glownym 2006 i zmien nazwe na trainz2006.ja i
przenies ten plik do katalogu glownego TC
6. Usun plik assets.tdx w katalogu glownym TC i uruchom CMP
7. Zaimportuj sesje Modula City (z punktu 2) z poprawionym kuid
8. Usun ponownie plik assets.tdx w katalogu glownym TC i uruchom CMP
9. Powinno byc 8328 dodatkow wbudowanych w TC
raczej nie ma innego sposobu ¿eby za³atwiæ te dodatki
Panie mgarkowski-skorzysta³em z tego co pan powiedzia³,¿e "Przegl±darka nie obs³uguje formatów .cdp i .cdp2".Wiêc otworzy³em sacjazary.pl w IE i pomog³o!Dziêki za pomoc.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach