Witam.
Tak jak w temacie poszukuję stacji benzynowych typu BP, Shell, Carman, Nestea, Bliska, 123
lecz realistycznych w sensie wyglądających jak te które za pewno często mijacie, ponieważ te z DLS-u i włoskich stron są szpetne i nie polskie oraz nie realnie wyglądające jak polskie, dlatego poszukuję podobnie wyglądających stacji.
Nie wiem jak bardzo trzeba być ślepym albo wredny ale każdy Polak wie jak wygląda Stacja BP u mnie w mieście jest takich chyba z 7 ale skoro niektórzy mieszkają na jakimś wygnojewie i nie wiedzą jak to wygląda to przykro mi. Proszę o to przykład stacji Bp.
A jeżeli się odpowiedź i link nie podoba to znajdę sobie inne forum gdzie są ludzie mądrzejsi i pomogą mi w 5 minut a nie jak tu pojadą i jeszcze zrobią mi wielką łaskę że muszę dać link.
Ostatnio zmieniony przez gonzales12 01-10-2009, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem jak trzeba byc wielkim chamem i za przeproszeniem wtórny analfabetą, gdy ktos aferuje pomoc w zrobieniu dodatku i wystarczy tylko dostarczyć zdjęcia.
Niestety mieszkam tylko na zadupiu i mam tylko Orlen no ale wolę mieszkać w takim mieście niż w dużym i nie mieć ani grama kultury.
Nie wiem jak bardzo trzeba być ślepym albo wredny ale każdy Polak wie jak wygląda Stacja BP u mnie w mieście jest takich chyba z 7 ale skoro niektórzy mieszkają na jakimś wygnojewie i nie wiedzą jak to wygląda to przykro mi. Proszę o to przykład stacji Bp.
A jeżeli się odpowiedź i link nie podoba to znajdę sobie inne forum gdzie są ludzie mądrzejsi i pomogą mi w 5 minut a nie jak tu pojadą i jeszcze zrobią mi wielką łaskę że muszę dać link.
No więc proszę Google nie gryzie więc tam też są zdjęcia. A potem wszyscy gadają na użytkowników ze są leniwi. A po za tym to się popytam już lepiej gdzie indziej bo widzę ze nie ma istot które wskażą mi taki dodatek a widziałem go na wielu screenach map. Spytam się autorów bo niektórzy są niezbyt zaradni. Po raz kolejny wspominam że na images.google znajdzie się zdjęcia które można wykorzystać do tworzenia dodatków i nie skucha panie Thalys bo wiem co napisał Sony25. Nie chce się czepiać ale skoro z peronami walczyłem 2 tygodnie to te stacje tu dostane za 2 miesiące.
No więc proszę Google nie gryzie więc tam też są zdjęcia. A potem wszyscy gadają na użytkowników ze są leniwi. A po za tym to się popytam już lepiej gdzie indziej bo widzę ze nie ma istot które wskażą mi taki dodatek a widziałem go na wielu screenach map. Spytam się autorów bo niektórzy są niezbyt zaradni. Po raz kolejny wspominam że na images.google znajdzie się zdjęcia które można wykorzystać do tworzenia dodatków i nie skucha panie Thalys bo wiem co napisał Sony25. Nie chce się czepiać ale skoro z peronami walczyłem 2 tygodnie to te stacje tu dostane za 2 miesiące.
No tak. Na google images są zdjęcia dworców i mogę je wykorzystać. Tak samo Łukasz tworząc loki nie potrzebnie pytał o zdjecia przecież jest WRP i TWB. Bravo jesteś genielny dzięki za podpowiedź.
Co do dodatków gogle nie gryzie. A jak jesteś taki madry to jak mówił A. Słodowy - zrób sobie sam a jak nie wiesz jak to jak wpomniałeś "No więc proszę Google nie gryzie".
Lenistwo? sam jestes leniwy. Ja z checią bym zrobił taki dodatek bo brakuje, ale widać niektórzy mają to tak w dupie i chcą miec podane na tacy, że nawet nie kiwną palcem tylko kierują do google.
I teraz sie zacznie, że modelarze stawiają się ponad innymi, że wymagają...
A jeszcze jedno - fajnie się korzysta z dodatków prawda? Zrobienie zdjeć zajmuje kilka minut - modelowanie kilka, kilkanaście godzin.
Pomógł: 11 razy Wiek: 31 Dołączył: 14 Lip 2009 Posty: 134 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 01-10-2009, 19:39
hmm....może i masz racje bo czytając forum to znalazłem kilka takich przypadków, no ale kolega z forum chciał to mu powiedziałem, a jak powie ze tam tego nie ma to Możecie sami zobaczyć. Prosił o pomoc to pomogłem a jak mu nie pasi to nie moja sprawa
Ostatnio zmieniony przez mati77 01-10-2009, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Gonzales weź ty się idź strać bo hańbę przynosisz Zabrzu. Skoro masz tyle stacji BP w mieście to rusz dupę na jedną z nich, pofoć je i wrzuć do tematu z fototexami. Chętny na pewno się znajdzie. No ale po co, niech modelarz traci czas na szukanie materiału, modelowanie itp.
Przez takich jak ty człowiek coraz bardziej myśli o rozszerzeniu działalności i zrobieniu własnych dodatków po prostu płatnych...