Ściągnąłem tytułową mapę (kuid:147684:1730) z DLS, wraz z zależnościami. W podglądzie zależności wykazuje jedynie jeden brak. Sprawdziłem w sieci i okazuje się, że jest to tekstura, tak więc nie powinno być problemu z załadowaniem mapy.
Jednakże gdy próbuję otworzyć mapę w Geodecie wyświetla się plansza, z tekstem "Błąd - nie wybrano mapy".
Niestety, ale ta mapa jest pod, owszem, TRS2006, ale z SP1, wersja 2.6 build 3092, czego nie da się zobaczyć w CMP tylko na stronie DLS, także jak zależy Ci na niej, niestety bez SP1 do TRS2006 się nie obejdzie. Mam nadzieję, że jeszcze pamiętasz o swoim poście z racji daty. Pozdrawiam.
_________________ TS12
Ostatnio zmieniony przez angrapis 02-09-2009, 03:06, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 06-09-2009, 10:21
Oczywiście pamiętam i bardzo dziękuję. Niestety mam problem. Na stronie Auranu, poświęconej TRS 2006, nie ma SP1 dla mojej wersji. CDProjekt również jej nie oferuje (Geodeta Fix już jest uwzględniony). Czy w ogóle istnieje SP1 2006 dla polskiej wersji?