Pomógł: 11 razy Wiek: 31 Dołączył: 14 Lip 2009 Posty: 134 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 26-08-2009, 09:52 Tory i trawa
Witam. Szukam starych, zardzewiałych torów. Pamiętam że kiedyś coś o nich czytałem na ptt ale dzisiaj nie mogę ich znaleźć. Prosiłbym o pomoc w tej kwestii.
Jeżeli chodzi o trawę to czy mógłby ktoś z Was na mój email (mati33.95@o2.pl) wysłać mi wszystkie albo większość traw z trainz.hu ponieważ zalogowałęm sie na tej witrynie ponad 2 miesiące temu i do dziś nie dostałem emaila aktywującego. Założyłem nawet drugie konto i nic nie dostałem. Proszę o pomoc. Mam nadzieję że ten post jest w dobrym miejscu, jeżeli nie to prosze mnie poinformować.
Ostatnio zmieniony przez mati77 26-08-2009, 09:53, w całości zmieniany 1 raz
zielska z FMA są również na DLS, poza tym polecam użytkownika Jankvis na DLS, dla kazdego cos miłego i z różnych pór roku.
Jak masz mocny sprzęt to animowane drzewa wyglądają miodnie!
PS. O błędach użytkowników podczas rejestracji na węgierskiej stronie było juz na forum. Pewnie wysyłasz prośbę o aktywację na niewłaściwy adres.
no ok wiem ze nie o to ci chodzi....tylko o sieć trakcyjną
wiem skąd ściągnąć, ale to strasznie daleko stąd.... bo właśnie w tym serwisie, siec trakcyjna sir_M'a
Pomógł: 34 razy Wiek: 31 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 826 Skąd: Brzozów
Wysłany: 26-08-2009, 20:39
Cytat:
wysłać mi wszystkie albo większość traw z trainz.hu ponieważ zalogowałęm sie na tej witrynie ponad 2 miesiące temu i do dziś nie dostałem emaila aktywującego. Założyłem nawet drugie konto i nic nie dostałem
Popatrz w dział "SPAM" na poczcie, ja na gmailu miałem właśnie w spamie. Pozdrawiam
_________________ A polski hip hop wszedł i wyszedł...