Pomógł: 105 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5362 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-08-2009, 11:44
To nie jest żadne 'pospolite' malowanie, tylko chała którą na gagariny zaczęto pchać po 2002r, chyba najpaskudniejszy odcień zieleni jaki można sobie było wyobrazić - pomijam fakt że zero detali, żółtych linii, białych obwódek czy czegoś :/ Masakra.
No ale ok, dość tego podniecania się ;]
Taki repaint na moim modelu wykonał zdaje się MarekS, ale nie wiem czy go wydał kiedykolwiek. Wiszą skriny w jego temacie.
To nie jest żadne 'pospolite' malowanie, tylko chała którą na gagariny zaczęto pchać po 2002r, chyba najpaskudniejszy odcień zieleni jaki można sobie było wyobrazić - pomijam fakt że zero detali, żółtych linii, białych obwódek czy czegoś :/ Masakra.
No ale ok, dość tego podniecania się ;]
Taki repaint na moim modelu wykonał zdaje się MarekS, ale nie wiem czy go wydał kiedykolwiek. Wiszą skriny w jego temacie.
Sprawdzałem na DLS, jeszcze nie ma. Aha, znowu brakuje tego kuidu: <kuid:449411:10013>
Pomógł: 105 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5362 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-08-2009, 12:39
Tobie na chwile obecną w tym schemacie najbardziej by się przydał ST44-089, zdaje się najstaszy czynny ST44 w kraju, fotografowałem go na szopie w BS jakiś miesiąc temu, w pełni sprawny. Niestety nie pod kątem tex.