Witam. Kiedyś byłem zarejestrowany na forum, nawet założyłem temat o przez siebie wyprodukowanej trasie Wołomin - Tłuszcz (może ktoś jeszcze pamięta) ale jakoś dziwnie zostało to usunięte - nie ważne. W każdym razie przejdę do tematu.
Wiem, że było to poruszane na forum tysiące razy ale ja nadal mam problem z pobieraniem dodatków z Download Station Auranu. Ściągnąłem najnowszą wersję Trainz Helpera a mimo to nadal pojawia się komunikat "Retrying download" i tak w kółko....
Próbowałem już wszystkiego i nic. Konto na Auranie mam mogę pisać na forum auranu więc z tym nie ma problemu. Poniżej podaję to co się pojawia na dole ekranu TrainzHelpera:
Kod:
10:40:00 AM - Starting Trainz Helper
10:40:08 AM - Downloading Change Destination Sign...
10:40:10 AM - Retrying download.
10:40:10 AM - Retrying
Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez krzysztofp 13-07-2009, 10:42, w całości zmieniany 1 raz
A pobierales juz kiedys przez helpera i nagle wyskoczyl Ci ten blad czy to Twoj pierwszy raz?
To znaczy tak, przez dłuższy czas nic nie robiłem z Trainzem (po prostu miałem taki mały przestój) natomiast gdy znowu do niego powróciłem jakieś dwa miesiące temu no to ten problem od razu wynikł. Czy przed tym przestojem coś sciągałem przez helpera? Raczej nie pamiętam, ale wydaje mi się, że tak i wtedy to działało.
Cytat:
Przeinstaluj download helpera.Ściągnij z DSL najnowszą wersje.
Wcześniej napisałem, że mam najnowszą wersję Helpera ściągniętą właśnie z DLS. A poza tym to przeinstalowywałem go chyba ze sto razy...