Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 13 Skąd: olsztyn
Wysłany: 11-04-2009, 12:38 problem z limitem pobierania
Ja rozumiem że 100 mb na dobę, ale czemu wyświetla po 3 dobach to sami i nie chce zaciągać? czy ktoś spotkał się z tym, odświeżanie aplikacji nic nie daje.
Mi wyskakuje że mam już wykorzystany limit 100mb a ściągnąłem dziś tylko jakieś 1 mb. Czy to wina tego że wcześniej nie zresetowałem licznika ściągnietych danych?
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 13 Skąd: olsztyn
Wysłany: 29-05-2009, 07:51
często się ten problem powtarza, w jaki sposób zerować licznik? przez opcję "odśwież", czy jest jakaś szczególna procedura. Owszem w końcu udaje się znów zaciągać, ale może rzeczywiście trzeba jakoś licznik zerować?
Człowieku stajesz się coraz bardzziej upierdliwy. Jak pisze że koło jedenastej to około jedenastej. Jak chcesz się dowiedzieć czy czasem nie o jedenastej piętnaście to wejdź na stronę AURANU i poczytaj sobie DOKŁADNIE jakie tam panują zwyczaje. W różnych firmach doba zaczyna się o różnych godzinach. Dla przykładu na PKP doba zmienia się o godzinie szóstej.