W wersji ośnierzonej nie ma, nie było i nigdy nie będzie.
Repainty, o które Ci chodzi świetnie robił niejaki Wilu. Spróbuj poszukać w necie czy coś z tego opublikowano.
Wilu może jest wśród nas tylko pod innym nickiem? Nie wiem.
Ale babol :/ "ośnierzony"? Zamiast gier niektórzy powinni zainwestować w słownik ortograficzny.
Poprawnie to "ośnieżony". Weź w ręce mapę (nawet hipsometryczną) Polski i znajdź nawyższy szczyt w Karkonoszach... napewno nie jest to Śnierzka :/
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 157 Skąd: z kontowni
Wysłany: 03-01-2009, 04:43
Dobre, Maki.
Mnie też błędy orto gryzą w oczy. Co do filmiku, ma swój klimat. Ale co do ośnieżonych parowozów, to takie nie występowały, jak słusznie zauważył ktoś na forum "youtube".
Po prostu dlatego, że parowozy są jak kobiety, gorące;).
Jednak ciekawi mnie sposób "ośnieżania" loków. Textury, edytor jakiś?
PS - <żartem> a może paint, sprayem białym? heheh..
Z tego co ja wiem, a przynajmniej jak ja cos tam kiedys testowalem, to stosuje sie brushe wygladajace jak jakies plamy/rozbryzgany mozg i maluje sie tym w Fotosklepie : P
Jednak ciekawi mnie sposób "ośnieżania" loków. Textury, edytor jakiś?
PS - <żartem> a może paint, sprayem białym? heheh..
Z tego co ja wiem, a przynajmniej jak ja cos tam kiedys testowalem, to stosuje sie brushe wygladajace jak jakies plamy/rozbryzgany mozg i maluje sie tym w Fotosklepie : P
Zgadza się. Zobacz przykładowo no moje ostatnie ikarusy 260 - one były czyste. Efekt syfu, rdzy uzyskałem bawiąc się pędzlami itp.