Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 03 Lip 2017 Posty: 137 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-01-2021, 16:11 Dodatki Arkess
W związku z brakiem odpowiedniego dodatku, powstał taki oto pomost sygnałowy lekkiej konstrukcji przeznaczony do ustawienia pojedynczego sygnalizatora kształtowego (tarczy ostrzegawczej lub semafora) stosowany na kolejach niemieckich, spotykany także na liniach PKP. Obiekt typu scenery, wiec można dostosować wysokość jaką się chce (do smeaforów RBacha trzeba niestety opuścić ok. 1 m).
Czy ten pomost sygnałowy jest wzorowany na tym ze Wschowej czy Wolsztyna? Jeśli to wolsztyński to super byłoby gdybyś zrobił obecną wersję, czyli pomalowany na szaro:)
http://pkprepo.net/galler...yn_pomost01.jpg
P.S. Przedstawiona na zdjęciu SM31 jest autorstwa Chestera i tak wspaniale wygląda w TRS 2019 czy to inny model? Jeśli tak, to skąd można ją pobrać?
Ostatnio zmieniony przez panzer39 06-01-2021, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 06-01-2021, 18:52
panzer39 napisał/a:
Czy ten pomost sygnałowy jest wzorowany na tym ze Wschowej czy Wolsztyna? Jeśli to wolsztyński to super byłoby gdybyś zrobił obecną wersję, czyli pomalowany na szaro:)
http://pkprepo.net/galler...yn_pomost01.jpg
P.S. Przedstawiona na zdjęciu SM31 jest autorstwa Chestera i tak wspaniale wygląda w TRS 2019 czy to inny model? Jeśli tak, to skąd można ją pobrać?
Pomost wzorowany na tym co był we Wschowie. Sm31 jest pobrana z DLS autosrtwa zgreda, a gra to TANE, nie 19 ;)
No cóż, na moim Ryzenie w laptopie TANE tak nie wygląda:)
Wracając do mojego poprzedniego pytania, czy mógłbyś "przemalować" pomost na szaro? Przepraszam za swoje zawzięcie graniczące z bezczelnością ale poszukiwałem polskiego, szarego pomostu sygnałowego od kiedy dowiedziałem się o istnieniu Trainz'a i pierwszy raz włączyłem Geodetę:)
Wysłany: 06-01-2021, 21:14
panzer39 napisał/a:
No cóż, na moim Ryzenie w laptopie TANE tak nie wygląda:)
Wracając do mojego poprzedniego pytania, czy mógłbyś "przemalować" pomost na szaro? Przepraszam za swoje zawzięcie graniczące z bezczelnością ale poszukiwałem polskiego, szarego pomostu sygnałowego od kiedy dowiedziałem się o istnieniu Trainz'a i pierwszy raz włączyłem Geodetę:)
Pomógł: 32 razy Wiek: 64 Dołączył: 18 Lis 2009 Posty: 816 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 07-01-2021, 18:12
Poprzednicy chwalą, a ja trochę pomarudzę. Obejrzałem z bliska. Jeżeli to są Twoje pierwsze modele to ok. Mapowanie do poprawy, na górnej części z daleka widać nie spasowaną teksturę a reszta też nie jest górnych lotów. Jak już jestem przy teksturach to coś mi one przypominają.