Czy ktoś z Was wie, gdzie można pobrać tą kabinę?
Czy ktoś z Was używał jej?
Czy jest możliwość opisów po angielsku, albo spolszczenia napisów pojawiających się przy różnych przełącznikach?
Kolega ze Szczawna Zdroju ją ma u siebie. Powiem że fajna i bardzo realistyczna tylko przydałby się jeszce efekt "mokrych szyb" jak w kabinie SU45 bo moim zdaniem te smugi na szybie jakoś dziwnie wyglądają (tylko moja opinia) Kabiną bawiłem się u kolegi jakiś czas temu.
Pomógł: 20 razy Wiek: 29 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 852 Skąd: Źmigród/Leszno
Wysłany: 04-10-2012, 20:43
Kabinki tej używam na co dzień do naszych ST44. Bardzo ładne dźwięki, jak i sam model kabiny oraz dużo animacji. Kabinka troszkę ciężkawa jest ale za coś trzeba "płacić";p Polecam tą kabinkę jak najbardziej ;)
Ostatnio zmieniony przez Cris 04-10-2012, 20:55, w całości zmieniany 2 razy
Czy jest szansa, że ktoś może ją spolszczyć? Oznaczenia, opisy, hasler, kierownica, etc?
Na zasadzie dogadania z kolegami ze Wschodu? Skoro już jest gotowy bardzo realny model kabiny, to może warto go zastosować w naszych modelach?
W sprawie tej kabiny, to jest ktoś kto potrafi ją uruchomić i ruszyć z miejsca w TANE w trybie kabinowym? Wszystkie filmiki, które obejrzałem na youtube nijak ma się jak do tego, każdy ją uruchamia w inny sposób a i tak to nic nie daje. Albo coś pozostaje nieaktywne albo hamulec ciągle wraca na "Lap" Wersję lokomotywy, którą posiadam to kuid2:361619:1731:7 a kabina to kuid2:361619:173112:3
Może jakiś tutorial krok po kroku byłby mile widziany.