Wysłany: 16-01-2020, 23:55 TS12 problem z ruchem drogowym
Wiedzieć, nie wiedzieć - ja nie wiem, a chciałbym wiedzieć dlaczego miało ich być i trochę jeździć - a nie ma Czy trzeba coś skonfigurować? Co robię nie tak ? pozdrawiam z humorem Seba
Ale że auta?
Po pierwsze - trzeba wybrać region, w którym auta się pokazują (a jest parę, gdzie nie wiadomo czemu nie ma) - w opcjach mapy, po drugie - ruch drogowy trzeba włączyć, w tej zakładce, gdzie są drogi i płoty, rozwijasz opcje dodatkowe (taka kropka na dole) i tam jest włączanie / wyłączanie aut.
Wysłany: 17-01-2020, 16:03 TS12 problem z ruchem drogowym
OK, wszystko się zgadza, już wiem co skopałem - nie mam wyboru regionu. Dla przykładu wystarczy wybrać region USA i jeżdżą a nawet się wyprzedzają, dobrze to ogarnęli w TS12. TYlko jak ja teraz dojdę do tego co usunąłem, że nie mam żadnego wyboru regionu w meni. Szukać w rule ? w scriptach ? pozdro
Ostatnio zmieniony przez RBach 17-01-2020, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
thumbnails
{
0
{
image "1950s-region-thumb.jpg"
width "240"
height "180"
}
}
description "This is a region with cars appropriate for 1950s-era North American routes."
asset-filename "1950s-Era USA Region"
author
organisation
contact-email
contact-website
license
kuid <kuid:425968:1319>
Wysłany: 20-01-2020, 23:13 Dowolny region i jadące samochody
Można utworzyć dowolny region dla wyboru regionów w geodecie mapy, przypisując dowolne samochody w config.txt regionu. Default region w config.txt -1:78032 jest wbudowany w TS12 i nie posiada samochodów. Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony przez SebastianBabik 20-01-2020, 23:14, w całości zmieniany 1 raz