FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
pozycja kabiny w loce
Autor Wiadomość
JohnBrawo 
nowy


Wiek: 17
Dołączył: 07 Kwi 2019
Posty: 47
Skąd: poznań
Wysłany: 09-04-2019, 12:09   pozycja kabiny w loce

Ktoś wie jak zmienić pozycję modelu kabiny w Loce? mam na myśli sytuację, gdzie podłoga kabiny dotyka szyn, a do połowy drzwi od kabiny - wchodzi peron w ścianę. Jak zmienić pozycję kabiny aby pasowała tak, jak powinna? Próbowałem poszukać w configu kabiny i loki, ale nic nie znalazłem. Albo jestem ślepy albo szukałem tam gdzie odpowiedzi nie ma.
proszę o pomoc, jak ktoś wie o co w tym chodzi
 
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 232 razy
Wiek: 32
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 5097
Skąd: Wrocław
Wysłany: 09-04-2019, 12:24   

Musisz mieć program IMeditor i tam edytować punkty odpowiedzialne za kabinę
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT https://1drv.ms/u/s!AuMHAl_RhKy3hYBckc9zMsWvw0JW8w?e=xNGT7v
 
 
 
marconet
super user


Pomógł: 8 razy
Wiek: 55
Dołączył: 04 Maj 2011
Posty: 175
Skąd: Łapy
Wysłany: 09-04-2019, 12:32   

Jeszcze jest program Attachment editing. Z poziomu gry czyli grzebaniem w configu dodatku nic nie zrobisz.
_________________
Warsztaty Wagonów Kolejowych w Łapach dawniej ZNTK Łapy
 
 
 
JohnBrawo 
nowy


Wiek: 17
Dołączył: 07 Kwi 2019
Posty: 47
Skąd: poznań
Wysłany: 09-04-2019, 16:41   

dziękować bardzo :)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group