FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: ryszard
05-11-2018, 18:46
Nazwy semaforów np. A½
Autor Wiadomość
wikto6889 
user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Kwi 2018
Posty: 95
Skąd: Zamość, lubelskie
Wysłany: 28-10-2018, 18:41   Nazwy semaforów np. A½

Witam! Czy w T:ANE można nazwać semafor na tabliczce np. "A½"? Bo jak na razie próbuje wstawić ten znak , ale poprawia mi sie to na "A1/2"

Jeżeli się da proszę o odpowiedź

Pozdrawiam!
_________________
Pomogłem? Daj "Pomógł" :)
Ostatnio zmieniony przez wikto6889 28-10-2018, 18:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Generally
trainz
Generalny


Pomógł: 36 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 303
Skąd: Zabrzeg
Wysłany: 28-10-2018, 19:47   

Da się, wystarczy skopiować ten znak i wkleić do pola nazwy.
 
 
 
wikto6889 
user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Kwi 2018
Posty: 95
Skąd: Zamość, lubelskie
Wysłany: 28-10-2018, 20:01   

I tak próbowałem :P
_________________
Pomogłem? Daj "Pomógł" :)
 
 
 
Generally
trainz
Generalny


Pomógł: 36 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 303
Skąd: Zabrzeg
Wysłany: 28-10-2018, 20:30   

I nie działa?
U mnie wkleja poprawnie, zarówno przez menu kontekstowe , jak i używając skrótu ctrl+v.
 
 
 
wikto6889 
user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Kwi 2018
Posty: 95
Skąd: Zamość, lubelskie
Wysłany: 28-10-2018, 20:43   

Który build masz?
_________________
Pomogłem? Daj "Pomógł" :)
 
 
 
Generally
trainz
Generalny


Pomógł: 36 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 303
Skąd: Zabrzeg
Wysłany: 28-10-2018, 21:18   

Mój build to 94829. Jest to pudełkowa wersja z patchem SP3, identyczna z buildem 94916 (jest to wersja online). Sprawdziłem też, czy działa na starszej wersji SP1 HF4. W tej wersji nie ma menu kontekstowego, więc tam się da wkleić tylko za pomocą skrótu, ale wkleja prawidłowo.
 
 
 
wikto6889 
user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Kwi 2018
Posty: 95
Skąd: Zamość, lubelskie
Wysłany: 29-10-2018, 18:26   

Ja mam TANE SP1 i jakoś mi nie wchodzi , chociaż wklejam to z tablicy znaków i ciągle mam problem z tym :( Ktoś Wie o co chodzi?
_________________
Pomogłem? Daj "Pomógł" :)
 
 
 
Generally
trainz
Generalny


Pomógł: 36 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 303
Skąd: Zabrzeg
Wysłany: 29-10-2018, 19:17   

W takim razie jedynie co mogę zaproponować, to aktualizację T:ANE do SP3.
 
 
 
wikto6889 
user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Kwi 2018
Posty: 95
Skąd: Zamość, lubelskie
Wysłany: 29-10-2018, 19:28   

I w sumie tak zrobię. Dziękuję za porady :)
_________________
Pomogłem? Daj "Pomógł" :)
 
 
 
wikto6889 
user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Kwi 2018
Posty: 95
Skąd: Zamość, lubelskie
Wysłany: 30-10-2018, 15:11   

Niestety nie udaję mi się aktualizacja z SP1 HF2 do SP3. Czy można to jednak zaktualizować?
_________________
Pomogłem? Daj "Pomógł" :)
Ostatnio zmieniony przez wikto6889 30-10-2018, 15:17, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
Generally
trainz
Generalny


Pomógł: 36 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 303
Skąd: Zabrzeg
Wysłany: 30-10-2018, 20:28   

Na pewno się da zaktualizować, tylko musisz podać więcej informacji.
Dlaczego aktualizacja się nie udaje?
W jaki sposób próbujesz zaktualizować grę?
Jaki masz build?
 
 
 
wikto6889 
user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Kwi 2018
Posty: 95
Skąd: Zamość, lubelskie
Wysłany: 30-10-2018, 21:11   

Obecnie mam 81190 i próbuje zaktualizować go za pomocą Online Patchera z tej strony [Klik] i postępuje tak:

1. Odpalam patcha
2. Zaznaczam folder , gdzie mam pliki T:ANE
3. Zaznaczam stream: TANE SP3 Beta
4. Naciskam Next
5. Wyskakuje mi okno:
Cytat:
No patch currently available for this product.
[/quote]
_________________
Pomogłem? Daj "Pomógł" :)
 
 
 
Generally
trainz
Generalny


Pomógł: 36 razy
Wiek: 23
Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 303
Skąd: Zabrzeg
Wysłany: 31-10-2018, 00:41   

Powinieneś użyć stream TANE - Public Release. Jeśli go nie masz, nie pozostaje nic innego jak napisać do supportu.
 
 
 
wikto6889 
user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Kwi 2018
Posty: 95
Skąd: Zamość, lubelskie
Wysłany: 31-10-2018, 16:25   

Wszystko jasne. Temat można zamknąć :)

Dziękuję @SimonGR za pomoc :)
_________________
Pomogłem? Daj "Pomógł" :)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group