27 Listopada TS2009 wszedł do 'złotej fazy' tzn. że jest w produkcji płyt. Czytałem że teraz pracują nad SP1 do tej wersji gry. Proszę wejść na gry-online.pl i zobaczyć w encyklopedi wiadomości o TS2009 ;)
Bo zapewnę zobaczyli że poprzednie wersje to niewypały i dali sobie spokój z tą wersją... :)
Trochę szkoda no ale tak już to bywa.
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-01-2009, 15:08
E tam, narobi im sie szumu i coś z tym zrobią. Ewentualnie zawsze będzie można zamówić bezpośrednio od Auranu (Polską wersje?). Właśnie, jak to wygląda z tym przetłumaczaniem? Całość już została zrobiona?
No to pożyjemy zobaczymy, a narazie trzeba uzbroić się w cierpliwość bo to jeszcze pewnie z kilka miechów...
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
ważne żeby data wydania pokryła się jeszcze z liczbą na pudełku (2009) :D
to ludzie zamiast kupowac "fajerworki" na sylwka to rzuca sie do empikow itp po 2009 ;p
i wszyscy zamiast swietowac nowy rok gdzies ze znajomymi... na rynkach czy innych imprezach bede rozpakowywac TS2009;d
... i się wku***** że dodatki z wersji poprzednich nie są kompatybilne z 2009. :D
Ostatnio zmieniony przez zgred 04-01-2009, 17:45, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 105 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5362 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-01-2009, 19:50
Prawde mówiąc bardzo liczę na kompatybilność dodatków pod 04 z 09, bo nie ukrywam że zamierzam spróbować w razie pozytywnej recenzji naszego fachowca (wiemy o kim mowa) spróbować dokonać przeskoku. W takim wypadku problemy z szybkim dostosowaniem dodatków pod 04 do 09 w moim wypadku równałaby się konieczności przerobienia ponad 700 dodatków. Czyli nie była by wykonalna.
Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-01-2009, 19:54
Według informacji Auranu dodatki ze wszystkich poprzednich wersji mają być w pełni kompatybilne z TS2009, a jak będzie to sie przekonamy jak go dostaniemy. ;>